aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο Νατέλ «φρενάρει» Ομάρ Χάνι στον θρύλο

ΑΠΟΕΛ: Ο Νατέλ «φρενάρει» Ομάρ Χάνι στον θρύλο

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στον ΑΠΟΕΛ λένε πως ο Όμαρ Χάνι δεν αποτελεί επί της παρούσης προμετωπίδα για την ενίσχυση του ρόστερ. Ξεκαθαρίζουν παραλλήλως ότι ο Ιορδανός πλάγιος επιθετικός ενδιαφέρει, καθώς κρίθηκε ότι ταιριάζει στο προφίλ παικτών που αναζητούνται (νεαρός και εξελίξιμος), πλην όμως το θέμα συνδέεται με άλλους ποδοσφαιριστές, όπως είναι για παράδειγμα ο Λέο Νατέλ.

Και αυτό αφορά στο οικονομικό σκέλος, αφού για να διατηρηθεί ο Βραζιλιάνος επιθετικός στο έμψυχο δυναμικών των πρωτευουσιάνων, απαιτείται όπως ένα σεβαστό ποσό βγει από το ταμείο προκειμένου η Σάο Πάολο να δώσει τη συγκατάθεσή της. Στον ΑΠΟΕΛ, ξεκαθαρίζουμε, είχαν πει «αντίο» στη λήξασα σεζόν έχοντας τέσσερις μη κοινοτικούς παίκτες στο ρόστερ.

Διαβάστε επίσης: Παραίτηση στον ΑΠΟΕΛ, ψάχνει τον επόμενο ο Τέτι

Ο λόγος για τους Μούσα Αλ Τάαμαρι, Λέο Νατέλ, Καζού και Καρλάο. Στο παρόν στάδιο, ο μοναδικός που θεωρείται σίγουρος ότι συνεχίζει είναι ο πρώτος. Επομένως, υπάρχουν άλλες τέσσερις διαθέσιμες θέσεις ξένων παικτών για να κινηθούν στον ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: O Βάτερμαν δεν πάει πουθενά, στον ΑΠΟΕΛ θα μείνει!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ