aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛTι κρύβεται πίσω από το «no comment» και την αποθέωση Τραμετσάνι

Tι κρύβεται πίσω από το «no comment» και την αποθέωση Τραμετσάνι

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Το… τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης του ΑΠΟΕΛ με την Ένωση ήταν εξίσου, αν όχι πιο ενδιαφέρον, από το αγωνιστικό μέρος. Στο ενενηντάλεπτο οι γαλαζοκίτρινοι επιβλήθηκαν κατά κράτος των βυσσινί, έχασαν πολλές και κραυγαλέες ευκαιρίες με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι του Ντε Βινσέντι και κέρδισαν 1-0 χάρη στο γκολ του Γιώργου Μερκή στο 85’. Ένα τέρμα που δίνει στον ΑΠΟΕΛ το προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό του κυπέλλου, όμως, το εισιτήριο της πρόκρισης θα κριθεί στον επαναληπτικό της 17ης Απριλίου στο «Τάσος Μάρκου».

Ο ΑΠΟΕΛ έσπασε το αρνητικό σερί ανεπιτυχών αποτελεσμάτων στο ΓΣΠ, έπαιξε καλά κυρίως στο πρώτο μέρος και είναι σε τροχιά κατάκτησης και των δύο εγχώριων τίτλων. Τα όσα λέχθηκαν στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησαν της αναμέτρησης έδωσαν μπόλικη «τροφή» για συζήτηση.

Το «no comment» του Πάολο Τραμετσάνι σε ερώτηση για τον παραγκωνισμό του Γιώργου Εφραίμ και η αποθέωση του Τόμας ντε Βινσέντι ήταν η απάντηση του Ιταλού προπονητή όχι μόνο στην σχετική ερώτηση, αλλά και στην έντονη κριτική που του ασκείται για τη διαχείριση των δύο ποδοσφαιριστών.

Διαβάστε επίσης: Τραμετσάνι: «Για τον Εφραίμ no comment, για τον “Ντεβι” είμαι θυμωμένος»

Ο Πάολο Τραμετσάνι απέδειξε στο διάστημα της παρουσίας του στον γαλαζοκίτρινο πάγκο ότι δεν «κρύβεται» πίσω από το δάκτυλό του. Δες δίστασε να θέσει εκτός ομάδας τον Ενσούε, να περιθωριοποιήσει κατά διαστήματα τους Σόουζα και Ντε Βινσέντι και να στείλει πολλαπλά μηνύματα στον Εφραίμ.

Το ότι απέφυγε να απαντήσει στο ερώτημα για τον Κύπριο εξτρέμ αποδεικνύει ότι δεν ήθελε να ρίξει… λάδι στη φωτιά. Η συνεχιζόμενη απουσία του Εφραίμ από τους αγώνες του ΑΠΟΕΛ αρκεί από μόνη της για να αντιληφθεί κανείς ότι κάτι τρέχει με τον πιο ακριβοπληρωμένο Κύπριο ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε επίσης: Κλωτσούσε πράγματα ο Τραμετσάνι, εκνευρισμένος με τον Μπέζιακ

Τι είναι αυτό που κρύβεται πίσω από το «no comment», το γνωρίζει ο Πάολο Τραμετσάνι. Και προφανώς με το «no comment» απάντησε σε όσους του ασκούν κριτική για τον παραγκωνισμό του Εφραίμ. Αν, μάλιστα, αναλογιστεί κανείς ότι την ίδια ώρα αποθέωσε τον Τόμας ντε Βινσέντι, τον οποίο επίσης έχει μόνιμα στον πάγκο το τελευταίο διάστημα, τότε ο Ιταλός έστειλε άλλο ένα ηχηρό μήνυμα για την περίπτωση του Κύπριου εξτρέμ. Σαφώς και ο ίδιος γνωρίζει πολύ περισσότερα από τον καθένα για τι συμβαίνει καθημερινά στον «Αρχάγγελο», παίρνει τις αποφάσεις και ο χρόνος θα δείξει θα δικαιωθεί για τις επιλογές του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ