aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΘέλοντας και μη, θα κάνει την… τράπουλα άνω-κάτω

Θέλοντας και μη, θα κάνει την… τράπουλα άνω-κάτω

Ο Γιώργος Δώνης είναι υποχρεωμένος να λάβει υπόψη του το απαιτητικό και κοπιαστικό πρόγραμμα. Βλέπετε, ο ΑΠΟΕΛ μετά τον σημερινό αγώνα με την Ανόρθωση, την Παρασκευή αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Άρη και ακολούθως θα υποδεχθεί την Τότεναμ για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οπότε, ο Ελλαδίτης προπονητής θα κληθεί να διαχειριστεί καταλλήλως το ρόστερ προκειμένου να διατηρηθεί η φρεσκάδα των ποδοσφαιριστών και να ανταπεξέλθει η ομάδα των δυσκολιών. Ως εκ τούτου, λοιπόν, στο ματς με την «Κυρία» αναμένονται αλλαγές στο αρχικό σχήμα, αλλά πόσες θα είναι και σε ποιες θέσεις είναι κάτι που δεν διαφάνηκε στις προπονήσεις.

Εξάλλου, υπενθυμίζουμε πως εκτός πλάνου λόγω τραυματισμού, πέραν του Νικόλα Ιωάννου, του Ζίφκο Μιλάνοφ και του Φακούντο Μπερτόλιο, είναι από χθες και ο Τόμι Ορ ο οποίος για απόψε προοριζόταν να αγωνιστεί ως βασικός. Πιθανόν κάποιοι από τους Μίκαελ Ποτέ, Γκαγιάς Ζαχίντ, Αγκουστίν Φαρίας, Γιώργο Μερκή και Νεκτάριο Αλεξάνδρου να πάρουν φανέλα βασικού, καθώς πρόκειται για παίκτες που μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα με την «Κυρία» και να συνδράμουν αποφασιστικά προς την ευόδωση του στόχου που δεν είναι άλλος από τη νίκη.

Υπενθυμίζουμε πως στο στάδιο της πρωτεύουσας θα επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε συνταξιούχους, γυναίκες και παιδιά ένεκα τιμωρίας του ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ