aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛTέλος το σίριαλ, τα βρήκε ο ΑΠΟΕΛ με Ορ!

Tέλος το σίριαλ, τα βρήκε ο ΑΠΟΕΛ με Ορ!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο ΑΠΟΕΛ και ο Τόμι Ορ τα βρήκαν, όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα μας. Μετά από ένα σίριαλ που κράτησε αρκετές μέρες, οι δύο πλευρές κατέληξαν σήμερα (12/9) σε συμφωνία για κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους και λίγα λεπτά μετά το ρεπορτάζ μας ήρθε και η επίσημη ενημέρωση από πλευράς της διοίκησης Πρόδρομου Πετρίδη.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: «Το… μετεγγραφικό ανέκδοτο με Ζάντερ. Γελάνε και οι πέτρες»

Σε πρόσφατο ρεπορτάζ μας, είχαμε αναφέρει πως το ποσό που θα δοθεί ως αποζημίωση στον βραχύσωμο μεσοεπιθετικό έχει συμφωνηθεί και ανερχόταν στις €280.000, χωρίς με αυτό να σημαίνει πως σήμερα οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια καταλήγοντας στο εν λόγω ποσό. Μάλλον σε ένα πιο χαμηλό ποσό έκλεισε η συμφωνία.

Διαβάστε επίσης: Φθάνει για υπογραφές ο Ορ, νέο «επεισόδιο» με τον Αυστραλό

Προέκυπτε όμως διαφωνία στον τρόπο αποπληρωμής. Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ είχε προτείνει στον Ορ, όπως γίνει αποπληρωμή σε διάστημα 10 μηνών. Κάτι που δεν είχε αποδεκτό από τον Αυστραλό, ο οποίος ζητούσε να ξοφληθεί μέσω δύο δόσεων τον μήνα που διανύουμε.

Η ανακοίνωση από πλευράς ΑΠΟΕΛ αναφέρει τα ακόλουθα: «Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της, με τον ποδοσφαιριστή Τόμι Ορ. Ο ποδοσφαιριστής παρά το ότι ενημέρωσε για τον μονομερή τερματισμό της συνεργασίας μας, εν τέλει επανήλθε και αποδέχθηκε  τον διακανονισμό που προταθεί από πλευράς του ΑΠΟΕΛ. Ως εκ τούτου καταλήξαμε σε οριστική συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια, στην επαγγελματική του καριέρα και στην προσωπική του ζωή»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ