aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛTα σενάρια αγοράς του Ζαχίντ, το συμβόλαιο και η ρήτρα €4.000.000!

Tα σενάρια αγοράς του Ζαχίντ, το συμβόλαιο και η ρήτρα €4.000.000!

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Άρχισαν και πάλι τα… όργανα από Τουρκία μεριά για τον Γκάγιας Ζαχίντ. Ο Noρβηγός με καταγωγή από το Πακιστάν μέσος του ΑΠΟΕΛ για τρίτη φορά τον τελευταίο χρόνο εμφανίζεται ως υποψήφιος μετεγγραφικός στόχος τουρκικής ομάδας.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα στην Τουρκία η Τράμπζονσπορ ενδιαφέρεται για τον 24χρονο ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ και όπως αναφέρουν μπορεί να τον αποκτήσει με ένα ποσό κοντά στο €1.000.000.

Οι γαλαζοκίτρινοι αγόρασαν τον Ζαχίντ το καλοκαίρι του 2017 έναντι €500.000 από την Βαλερένγκα. Την περσινή σεζόν ο Νορβηγός «οργίασε» με την γαλαζοκίτρινη φανέλα τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις, όσο και στους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι σε ποδοσφαιρικά μεγαθήρια της Ευρώπης, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Ντόρτμουντ και η Τότεναμ.

Διαβάστε επίσης: «Παίρνει Ζαχίντ με λιγότερα από €1.000.000»

Σε 33 συμμετοχές στο πρωτάθλημα (30 ως βασικός) ο Ζαχίντ πέτυχε 10 γκολ, επίδοση που αποτελεί προσωπικό ρεκόρ καριέρας, ενώ πιστώθηκε 19 (!) ασίστ που τον ανέδειξαν ως αν όχι τον πολυτιμότερο, έναν από τους MVP της περσινής αγωνιστικής περιόδου.

Η απόδοση του Ζαχίντ είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον της πρωτοπόρου τότε του τουρκικού πρωταθλήματος Μπασακσεχίρ και μάλιστα έγινε λόγος για προσφορά €3.000.000 που απορρίφθηκε από τους γαλαζοκίτρινους!

Διαβάστε επίσης: Πετεβίνος: «Εθισμένοι στον πρωταθλητισμό, δεν θα επιτρέψουμε…»

Λίγους μήνες αργότερα «κυκλοφόρησε» η φήμη στην Τουρκία ότι ο Ζαχίντ αξιολογείται από την Τράμπζοσπορ, η οποία θα πρόσφερε το Καλοκαίρι €2.000.000. Κάτι τέτοιο δεν έγινε, όμως φαίνεται πως τ’ όνομα του Νορβηγού διεθνή, όχι μόνο δεν έχει διαγραφεί από την μετεγγραφική λίστα της τουρκικής ομάδας, αλλά το ενδιαφέρον «ξαναζεστάθηκε». Το κατά πόσο θα φτάσει στα γραφεία της εταιρείας του ΑΠΟΕΛ επίσημη πρόταση (δεν υπάρχει κάτι στην παρούσα φάση) θα το δείξει ο χρόνος.

Η απόδοση του Ζαχίντ τη φετινή αγωνιστική περίοδο (25 εμφανίσεις, 3 γκολ) δεν θυμίζει σε τίποτα τον ποδοσφαιριστή που θαύμασαν πέρυσι οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ. Πάντως, το συμβόλαιο του Ζαχίντ με τον ΑΠΟΕΛ εκπνέει το καλοκαίρι του 2021, ενώ στο συμβόλαιό του υπάρχει ρήτρα αγοράς που ορίστηκε στα €4.000.000.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ