aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤα νεότερα για Κβιλιτάια, Σάβιτς και Ντανίλο – Άλλος ΑΠΟΕΛ με Ανόρθωση

Τα νεότερα για Κβιλιτάια, Σάβιτς και Ντανίλο – Άλλος ΑΠΟΕΛ με Ανόρθωση

Ο Κβιλιτάια έγινε αλλαγή στο 76’ του ντέρμπι της Δευτέρας (14/2) με την ΑΕΚ, αφού δύο λεπτά προηγουμένως έπεσε κάτω δείχνοντας να πονά στο πόδι. Πάντως, όταν σηκώθηκε ο επιθετικός του ΑΠΟΕΛ επέστρεψε στο γήπεδο για λίγα δευτερόλεπτα, κάνοντας ένα σπριντ, αλλά στην πρώτη διακοπή πήρε τη θέση του ο Μάγκλιτσα.

Από την κίνησή του φάνηκε πως δεν ήταν κάτι σοβαρό και πράγματι, όπως μαθαίνουμε ήταν απλώς κράμπα που τον ταλαιπώρησε και η αντικατάστασή του ήταν για προληπτικούς λόγους. Έτσι δεν τίθεται θέμα αμφιβολίας για την παρουσία του στο νέο ντέρμπι που έρχεται, κόντρα στην Ανόρθωση την Πέμπτη (17/2) στο ΓΣΠ.

Ωστόσο, θα υπάρχουν σημαντικές απουσίες, καθώς πρόκειται για εξ αναβολής παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής και όταν ήταν αρχικά ορισμένο δεν είχαν εγγραφεί ακόμα στην ΚΟΠ οι νεοαποκτηθέντες Ζοάο Πέδρο, Κίνγκσλεϊ Σαρφό και Μπαρτ Έσελινκ. Επομένως, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, ενώ εκτός πλάνου βρίσκεται και ο Σατσιάς.

Από εκεί και πέρα, αμφίβολη και δύσκολη κρίνεται η συμμετοχή των Σάβιτς και Ντανίλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ