aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤα νέα μέλη πήγαν δωρεάν με τη Ρόζενμποργκ

Τα νέα μέλη πήγαν δωρεάν με τη Ρόζενμποργκ

Περήφανοι ΑΠΟΕΛίστες και τώρα μέλη του ιστορικότερου σωματείου στην Κύπρο δηλώνουν οι Κώστας Κωσταντίνου, Aνδρέας Χατζηστυλλής και Αντώνης Ασσίκας . Οι τρεις φίλοι του ΑΠΟΕΛ εκμεταλλεύτηκαν την ελκυστική προσφορά του Σωματείου -σε συνεργασία με την εταιρεία ΑΠΟΕΛ- εγγράφηκαν ως μέλη και έζησαν δωρεάν τον συναρπαστικό επαναληπτικό με την Ρόζενμποργκ την προηγούμενη Τρίτη στο ΓΣΠ.

Ανδρέας Χατζυστυλλής: «Ευχαριστώ το σωματείο για την παραχώρηση εισητηρίου σαν νέο μέλος. Νιώθω περήφανος που έγινα μέλος του πιο ένδοξου σωματείου της Κύπρου και έυχομαι μια μέρα να κατακτήσουμε το Champions League».

Κώστας Κωνσταντίνου: «Σκεφτόμουν σοβαρά να εγγραφώ σαν μέλος στο σωματείο ΑΠΟΕΛ και θα το έπραττα στο άμεσο μέλλον. Παρουσιάστηκε η προσφορά με το δωρεάν εισιτήριο με την Ρόζενμποργκ και άρπαξα την ευκαιρία. Χωρίς το σωματείο δεν υπάρχει ΑΠΟΕΛ. Πρέπει όλοι να δώσουμε έστω και το ελάχιστο ποσό για να γίνουμε μέλη στο σωματείο και να νιώσουμε ότι βοηθούμε εμπράκτως. Η περηφάνια θα είναι ακόμα μεγαλύτερη».

Αντώνης Ασσίκας: «Να είσαι μέλος στο ιστορικότερο σωματείου στην Κύπρο είναι το ελάχιστο πράγμα που μπορεί να κάνει ένας φίλαθλος του ΑΠΟΕΛ. Η προσφορά με το δωρεάν εισιτήριο για τον επαναληπτικό με την Ρόζενμποργκ ήταν αρκετά ελκυστική, καθώς έκανα δυο πράγματα που επιθυμούσα, με ένα ποσό. Καλώ όλους τους φίλους του ΑΠΟΕΛ να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο για να βοηθήσουμε το σωματείο οικονομικά και τα ενισχύσουμε τα υπόλοιπα αθλήματα για τη νέα χρονιά»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ