aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤα δεδομένα με Εφραίμ, Μακρή... και Μιχαήλ

Τα δεδομένα με Εφραίμ, Μακρή… και Μιχαήλ

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, μίλησε το πρωί στον Active και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην κατάσταση του Γιώργου Εφραίμ, του Ανδρέα Μακρή, το ντέρμπι με την ΑΕΚ και την επιστροφή του Νεόφυτου Μιχαήλ στην ομάδα.

Για τους Εφραίμ και Μακρή: Ο Εφραίμ πρέπει να χτίσει αγωνιστική ετοιμότητα και όταν είναι σε θέση να βοηθήσει να μπει στην αποστολή. Ο Μακρής έχει κάκωση στον μηριαίο, είναι πρώτο βαθμού, είναι ποδοσφαιριστής τον οποίον θα στερηθούμε στα επόμενα δύο παιχνίδια. Είναι ένα νεαρό παιδί με όρεξη και διάθεση, όμως προβλήματα τραυματισμού δεν πέρασε μέρα που να μην μας έχουν τύχει. Είναι και φυσιολογικό στο ποδόσφαιρο, είμαστε ομάδα με τους περισσότερους αγώνες. Κοιτάζουμε τι έχουμε, προετοιμαζόμαστε αναλόγως για το επόμενο παιχνίδι.

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: Πάρα πολύ σημαντικό, οι ισορροπίες είναι λεπτές στη βαθμολογία και μόνο όταν σκέφτεσαι το απόλυτο παραμένεις στην κορυφή. Έχουμε αφήσει πίσω το κύπελλο και επικεντρωνόμαστε σε ρυθμούς πρωταθλήματος. Είμαστε στην τελική ευθεία τα περιθώρια στενεύουν. Είναι καλύτερα να παίζεις με ομάδες που έχουν στόχους για να έχουν και αυτές πίεση. Γιατί και ο ΑΠΟΕΛ θα έχει πάντα πίεση.

Αν έχει επιστρέψει ο Μιχαήλ στον Αρχάγγελο: Δεν έχει επιστρέψει ο Νεόφυτος Μιχαήλ στον Αρχάγγελο, αλλά είναι κάτι που θα γίνει. Έχει ειδοποιηθεί για να επιστρέψει. Είναι κάτι που θα γίνει εντός των επόμενων ημερών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ