aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣυνέβη και αυτό με τον Νούνο Μοράις

Συνέβη και αυτό με τον Νούνο Μοράις

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Εάν υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής στον ΑΠΟΕΛ, ο οποίος κατά τα τελευταία χρόνια αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του αρχικού σχήματος, δεν μπορεί να είναι άλλος από τον Νούνο Μοράις. Γι΄ αυτό άλλωστε και η προχθεσινή μη συμπερίληψή του στο βασικό σχήμα αποτέλεσε την αφετηρία συζητήσεων.

Κρίθηκε από τον Γιώργο Δώνη, όμως, έπρεπε απέναντι στην Ανόρθωση να πάρει ανάσες προκειμένου να είναι πιο «φρέσκος» ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Τελικά, ο Πορτογάλος μέσος δεν είδε όλο τον αγώνα από τον πάγκο αφού χρειάσθηκε η συμβολή του. Με την έναρξη του δεύτερου μέρους σηκώθηκε για ζέσταμα και στο 58ο λεπτό μπήκε στη μάχη αντικαθιστώντας τον Αγκουστίν Φαρίας.

Για όσους δεν θυμάστε το πότε ο αρχηγός του ΑΠΟΕΛ έτυχε σε ματς πρωταθλήματος να βρίσκεται στον πάγκο και να περνά ως αλλαγή, σας δικαιολογούμε. Και αυτό διότι χρειάσθηκε να πάμε αρκετά πίσω για να το εντοπίσουμε. Συγκεκριμένα σταματήσαμε στις 31 Μαΐου 2014 και δη στο τελευταίο παιχνίδι, όταν στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής η ομάδα της Λευκωσίας αντιμετώπισε την ΑΕΛ και πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου. Είχε αγωνισθεί για 27 λεπτά. Γιατί δεν είχε βρεθεί στο αρχικό σχήμα σ΄ ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι; Προερχόταν από τραυματισμό και είχε κριθεί πως δεν είναι πανέτοιμος για να πάρει φανέλα βασικού. Από τότε πέρασαν σχεδόν 40 μήνες!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ