aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣυνδυασμός ελπίδας και προοπτικής

Συνδυασμός ελπίδας και προοπτικής

Η οπαδική ιστοσελίδα apoelgroup.com παραθέτει όλα τα δεδομένα για τον 15μελη συνδυασμό του Χριστόφορου Ποταμίτη για τις επικείμενες εκλογές του σωματείου.

Αναλυτικά: «Το σωματείο μας πρέπει να μπει πια σε επαγγελματικά πρότυπα. Δεν μπορεί να είναι ο φτωχός συγγενής. Πρέπει κυρίως να είναι οικονομικά βιώσιμο για να μπορέσει να συνεχίσει ο πρωταθλητισμός σε όλα τα αθλήματα, χωρίς να υπάρχουν οικονομικές τρύπες.

Ένας ιδιαίτερα ικανός συνδυασμός αναμένεται εκτός απροόπτου να ηγηθεί την επόμενη διετία το σωματείο μας! Πρόκειται για νέες και παλιούς παράγοντες, οι οποίοι έχοντας ως όραμα να οδηγήσουν τον ΑΠΟΕΛ σε ακόμα καλύτερες μέρες από οικονομικής πλευράς έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για να αναλάβουν τα ηνία του σωματείου στις επικείμενες εκλογές.

Συνολικά έχουν ανακοινωθεί 15 άτομα ανάμεσα τους ο πρώην πρόεδρος Χριστόφορος Ποταμίτης, ο Γιώργος Γεωργίου επί σειρά ετών Αντιπροέδρου της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ, ο πρώην Αντιπροέδρου του Σωματείου, γιατρός Χριστόφορος Βαριάνος, ο πρώην Γενικός Διευθυντής της εταιρείας ΑΠΟΕΛ Χρίστου Χατζήκυριακου καθώς επίσης και του παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας και αρχηγού Νίκου Παντζιαρά.

Μαζί τους και άλλοι γνωστοί ΑΠΟΕΛίστες οι οποίοι θα εμπλακούν για πρώτη φορά στα διοικητικά! Παράλληλα γίνεται προσπάθεια ο αριθμός αυτός να αυξηθεί και όλοι να έχουν ενεργό ρόλο στα διάφορα τμήματα ώστε να διατηρήσουν την ομάδα μας σε πρωταγωνιστικά επίπεδα και μακριά από οικονομικά προβλήματα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο 15ΜΕΛΕΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ:

Ασπρής Αλέξανδρος: Επιχειρηματίας διετέλεσε μέλος σε παλαιότερα συμβούλια του Σωματείου ΑΠΟΕΛ την δεκαετία του 2000 έχοντας ρόλο στο τμήμα καλαθόσφαιρας.

Βαριάνος Χριστόφορος: Γενικός Χειρούργος στο επάγγελμα και επί σειρά ετών γιατρός του ΑΠΟΕΛ με μεγάλη προσφορά στους γαλαζοκίτρινους. Βρισκόταν στα διοικητικά συμβούλια Ποταμίτη, Χαραλάμπους ενώ ήταν και Αντιπρόεδρος του Σωματείου ΑΠΟΕΛ μέχρι πρότινος.

Βιολάρης Μίλτος: Δικηγόρος και πρώην Γενικός Γραμματέας του Σωματείου ΑΠΟΕΛ. Επιστρέφει στα διοικητικά και θα αναλάβει αποκλειστικά τα νομικά ζητήματα που αφορούν τους γαλαζοκίτρινους.

Γεωργίου Γιώργος: Επί σειρά ετών μέλος και μετέπειτα Αντιπρόεδρος της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ επί θητείας Πρόδρομου Πετρίδη, Κυριάκου Ζιβανάρη και Φοίβου Ερωτοκρίτου. Επιστρέφει στα διοικητικά αυτή την φορά στο Σωματείο ΑΠΟΕΛ μετά από αποχή μερικών χρόνων.

Θεοφάνους Αντρέας: Πρώτη φορά διεκδικεί θέση στα διοικητικά των γαλαζοκιτρίνων. Λογιστής, ελεγκτής στο επάγγελμα θα αναλάβει ουσιαστικά τον έλεγχο των οικονομικών θεμάτων.

Ιωσήφ Ιωσήφ: Πρώτη φορά στα διοικητικά κατέχει διευθυντική θέση στο Συγκρότημα Δίας ενώ είναι και διευθυντής στον Super fm.

Κυθρεώτης Αργύρης: Πρώτη φορά στα διοικητικά ωστόσο βοηθούσε ενεργά τα τελευταία χρόνια τους γαλαζοκίτρινους. Γιατρός στο επάγγελμα με ειδικότητα στην Καρδιολογία και ειδίκευση στα παιδιά.

Μίτσιγγας Κώστας: Επαγγελματίας προπονητής μπόουλινγκ με διεθνή καριέρα και μεγάλες διακρίσεις. Διετέλεσε προπονητής του τμήματος Μπόουλινγκ επί θητείας Χριστόφορου Ποταμίτη).

Οικονομίδης Ντίνος: Επιχειρηματίας με θητεία σε προηγούμενες διοικήσεις του Σωματείου ΑΠΟΕΛ επί Βασιλόπουλου και Ποταμίτη.

Παντζιαράς Νίκος: Μια από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές φυσιογνωμίες του ΑΠΟΕΛ. Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και Αρχηγός επί σειρά ετών στους γαλαζοκίτρινους. Πρώτη φορά στα διοικητικά των γαλαζοκιτρίνων.

Ποταμίτης Χριστόφορος: Πρώην πρόεδρος Σωματείου ΑΠΟΕΛ και επί σειρά ετών μέλος σε διοικητικά Συμβούλια της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ επί Πρόδρομου Πετρίδη, Κυριάκου Ζινανάρη και Φοίβου Ερωτοκρίτου. Επιχειρηματίας.

Σαββίδης Δημήτρης: Είναι πρώτη του φορά που θα εμπλακεί επίσημα στα διοικητικά βοηθούσε ωστόσο οικονομικά και οργανωτικά το ΑΠΟΕΛ την δεκαετία του 90 και του 2000. Επιχειρηματίας.

Τσαγγαρίδης Βασίλης: Επιχειρηματίας και είναι η πρώτη φορά που θα εμπλακεί στα διοικητικά του Σωματείου ΑΠΟΕΛ.

Τύμβιου Ισαβέλλα: Πρώην διοικητικό στέλεχος και με συνεχή παρουσία στα συμβούλια τα τελευταία χρόνια.

Χατζήκυριακος Χρίστος: Διετέλεσε διοικητικός σύμβουλος και Γενικός Διευθυντής στην Εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΛΤΔ. Λογιστής, ελεγκτής στο επάγγελμα και Οικονομικός Διευθυντής μεγάλου ξενοδοχειακού οργανισμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ