aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣτον ορίζοντα ξεπροβάλλει ο Γκάρνερ

Στον ορίζοντα ξεπροβάλλει ο Γκάρνερ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Κοιτώντας τον πίνακα τον σκόρερ του β’ γκρουπ, δεν θα σκεφτεί κανείς ότι ο Τζο Γκάρνερ είναι φαβορί για το ένα από τα δύο χρυσά παπούτσια (το άλλο θα πάει στον αρχισκόρερ του α’ γκρουπ). Απέχει άλλωστε έξι τέρματα από τον Όνι Βαλακάρι της Πάφος FC, που μετρά 13 γκολ, έχει και άλλους έξι ικανούς γκολτζήδες να ανταγωνιστεί.

Ωστόσο, ο Άγγλος επιθετικός πέτυχε εφτά γκολ σε εννιά παιχνίδια πρωταθλήματος και αν συνεχίσει να σκοράρει κατά συρροή, θα είναι ζήτημα δυο-τριών ματς για να απειλήσει πολύ πιο σοβαρά τα προπορευόμενα… άλογα. Απομένουν έξι αγωνιστικές και δεδομένου ότι ο ΑΠΟΕΛ δείχνει να έχει… ξεκαθαρίσει τη θέση της σε σχέση με τις ομάδες που κινδυνεύουν, ο Γκάρνερ μπορεί να γεφυρώσει τη διαφορά.

Με τη σημείωση ασφαλώς ότι με βάση τον απόλυτο στόχο της κατάκτησης του κυπέλλου, δεν είναι απίθανο να προφυλαχτεί σε κάποια ματς πρωταθλήματος. Κάτι που ασφαλώς και δεν θα του επιτρέψει να μπει με αξιώσει στη μάχη του χρυσού παπουτσιού.

Από εκεί και πέρα, προβάδισμα για να απειλήσουν τον Βαλακάρι έχουν οι Σαντίκ της Δόξας (αρκεί να θυμηθεί τον δρόμο για τα δίκτυα, καθώς σίγησε τις τελευταίες εφτά αγωνιστικές), ο φορμαρισμένος Ρουσιάς του Ερμή, οι Σαλαμιναίοι Βάγκνερ και Ντανίλο, και το δίδυμο της Καρμιώτισσας Ι. Σάσι και Ρόμο.

Ο πίνακας των σκόρερ του β’ γκρουπ

Βαλακάρι Πάφος FC 13
Σαντίκ Δόξα 12
Ρουσιάς Ερμής 11
Βάγκνερ Νέα Σαλαμίνα 11
Ντανίλο Νέα Σαλαμίνα 10
Ρόμο Καρμιώτισσα 9
Ι. Σασί Καρμιώτισσα 8
Γκάρνερ ΑΠΟΕΛ 7
Φελίπε Παραλίμνι 6
Κλωναρίδης ΑΠΟΕΛ 6
Μ. Ηλία Εθνικός 6
Κίκας Δόξα 5
Μάιντεβατς Εθνικός 5
Ζάκπα Εθνικός 5

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ