aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Στον δρόμο για τον ΑΠΟΕΛ ο Λέφκοβιτς»

«Στον δρόμο για τον ΑΠΟΕΛ ο Λέφκοβιτς»

Επιμένουν τα Μέσα Ενημέρωσης του Ισραήλ να στέλνουν τον τερματοφύλακα της Χάποελ Τελ Αβίβ, Ρόμπι Λέφκοβιτς στον ΑΠΟΕΛ. Στη γειτονική χώρα εδώ και μέρες έκαναν αναφορά για ενδιαφέρον των πρωταθλητών Κύπρου να αποκτήσουν τον 30χρονο πορτιέρε και σημερινό (28/5) δημοσίευμα της ιστοσελίδας sport1 του Ισραήλ τονίζει ότι ο Λέφσκοβιτς είναι «στον δρόμο για τον ΑΠΟΕΛ».

Μάλιστα, φιλοξενούνται και δηλώσεις του Λέφκοβιτς, ο οποίος επιβεβαιώνει ότι έχει δελεαστική πρόταση από ομάδα που θα συμμετάσχει στο Τσάμπιονς Λιγκ, χωρίς όμως να την κατονομάσει. «Έλαβα μια τεράστια προσφορά από μία σπουδαία ομάδα, η οποία συμμετέχει τακτικά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ελπίζω ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά», ανέφερε ο Ισραηλινός τερματοφύλακας που κατέγραψε φέτος 32 συμμετοχές (όλες ως βασικός) στο πρωτάθλημα Ισραήλ.

Διαβάστε επίσης: Ο ΑΠΟΕΛ δεν αδιαφορεί για τον Περέιρα!

Το κατά πόσο ευσταθούν οι πληροφορίες που δημοσιεύονται στο Ισραήλ θα το δείξει ο χρόνος. Πάντως, στον ΑΠΟΕΛ προτεραιότητα είναι η ανανέωση της συνεργασίας με τον Μπόι Βάτερμαν και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία για μονοετές συμβόλαιο. Στο ρόστερ είναι επίσης ο Ρόμο που πιθανότατα θα παραχωρηθεί είτε ως δανεικός, είτε με ελευθέρα μετεγγραφή, ενώ επιστρέφει από δανεισμό ο Νεόφυτος Μιχαήλ.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Στάσιμο του Ουζόχο λόγω Κόπα Άφρικα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ