aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΣτο… παρασύνθημα για την αγορά του Γιαννιώτα

Στο… παρασύνθημα για την αγορά του Γιαννιώτα

Όχι απλά με το… δεξί, αλλά και κάτι παραπάνω έχει ξεκινήσει ο Γιάννης Γιαννιώτας την θητεία του στη Ρεάλ Βαγιαδολίδ, ανεβάζοντας με το «καλημέρα» την μετοχή του στο ισπανικό χρηματιστήριο. Κι επειδή η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τα ακόμη καλύτερα μάλλον έρχονται για τον Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικό.

Για να ξετυλίξουμε τα γεγονότα με την χρονική σειρά, να θυμίσουμε πως ο 24χρονος εξτρέμ πραγματοποίησε ιδανικό ντεμπούτο με τη φανέλα της ισπανικής ομάδας. Συγκεκριμένα μπήκε στο 78′ και στο 80′ σκόραρε στη νίκη (2-1) της Βαγιαδολίδ επί της Γρανάδα. Η πρώτη του επαφή με την μπάλα ήταν το κοντρόλ του και η δεύτερη το πλασέ του με οποίο σκόραρε!

Εν συνεχεία στο αμέσως επόμενο παιχνίδι βρέθηκε στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κουλτουράλ Λεονέσα για το Copa del Rey. Αφού κέρδισε πέναλτι στο 33ο λεπτό, όταν τον ανέτρεψε ο αντίπαλος τερματοφύλακας, ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση, αλλά ο Χεσούς Φερνάντεθ έπεσε σωστά στην δεξιά του γωνία και απέκρουσε αποτρέποντας το 0-2.

Συν τω χρόνω ωστόσο ο Γιαννιώτας πήρε το αίμα του πίσω για το χαμένο πέναλτι σκοράροντας στο 50΄της ίδιας αναμέτρησης, σε ένα παιχνίδι που έληξε με εμφατική νίκη (4-0) της Βαγιαδολίδ.

Όπως εύκολα αντιλαμβάνεστε, ο Γιαννιώτας έχει ξεκινήσει φουριόζος στην Ισπανία και κάπως έτσι άλλωστε υπάρχουν ομάδες ακόμη και της Primera Division που δείχνουν την διάθεση να κάνουν focus πάνω του και να παρακολουθούν στενά τα έργα και τις ημέρες του με τη φανέλα της Βαγιαδολίδ.

Να θυμίσουμε βεβαίως πως τα δικαιώματα του εν λόγω ποδοσφαιριστή ανήκουν στον Ολυμπιακό, αφού αγωνίζεται ως δανεικός στην Βαγιαδολίδ για την φετινή σεζόν. Αν συνεχίσει όμως να κινείται στις ίδιες υψηλές στροφές, ε τότε να περιμένουμε πως η Βαγιαδολίδ και ενδεχομένως και κάποια (ή κάποιες) άλλη ισπανική ομάδα, θα περάσουν στο…παρασύνθημα για την αγορά του από τον Ολυμπιακό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ