aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣτις θεωρίες συνωμοσίας πρέπει να συμμετείχε και ο Ύψιστος!

Στις θεωρίες συνωμοσίας πρέπει να συμμετείχε και ο Ύψιστος!

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Όταν η προκατάληψη και η καχυποψία έχουν εκτοξευθεί στα επίπεδα που εμφανίζονται στο κυπριακό ποδόσφαιρο, τότε τίποτα δεν μας ξενίζει όσον αφορά στις αντιδράσεις για τη μη διεξαγωγή ενός αγώνα. Δεν έπαιξαν προχθές ο ΑΠΟΕΛ με τον Απόλλωνα κι έγινε του Κουτρούλη ο γάμος. Σε βαθμό που στις θεωρίες συνωμοσίας πρέπει να συμμετείχε και ο Ύψιστος αφού δική του ήταν η… απόφαση οι καταρρακτώδεις βροχές που έπεσαν στη Λευκωσία.

Εν ολίγοις, «κάποιοι φρόντισαν να μην διεξαχθεί ο αγώνας επειδή ο ΑΠΟΕΛ είχε πολλούς τραυματίες»! Σύμφωνα με τη θεωρία συνωμοσίας, διαιτητές και αρχές του Σταδίου «συνεργάστηκαν» για την απόφαση της αναβολής κι άρχισε το «πανηγύρι» των σχολίων. Ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του. Για θέματα που έχουν κωδικοποιηθεί εδώ και καιρό. Τα πράγματα είναι τόσο απλά που τα σωματεία, αν το επιθυμούν, μπορούν να διασφαλίσουν τέτοιου είδους φαινόμενα.

Στην επόμενη προκήρυξη του πρωταθλήματος να προσθέσουν ότι σε περίπτωση καταρρακτωδών βροχών, οι ποδοσφαιριστές και οι διαιτητές να μπαίνουν στο γήπεδο, να σφυρίζεται η έναρξη του αγώνα και ταυτόχρονα η διακοπή του, έτσι ώστε την επόμενη φορά που θα  παίξουν, να μπορούν να αγωνιστούν μόνο όσοι είναι γραμμένοι στο φύλλο αγώνα. Λύνεται πολύ εύκολα το «πρόβλημα» φτάνει να υπάρχει πραγματική θέληση.

Θα ‘χει πλάκα, πάντως, αν τον Ιανουάριο που όπως όλα δείχνουν θα διεξαχθεί ο αγώνας, ο ΑΠΟΕΛ παραταχθεί πλήρης και ο Απόλλων έχει εκτός δράσης αρκετούς τραυματίες… Ο σχετικός φάκελος, να είστε σίγουροι, θα ξανανοίξει. Και κάτι άλλο. Όλα αυτά είναι προϊόν εκείνης της απόφασης που δίνει το δικαίωμα στις ομάδες που παίζουν στην Ευρώπη, να αναβάλλουν τους αγώνες τους.

Κατά τα άλλα, ο διευθυντής του ΓΣΠ, Φοίβος Κωνσταντινίδης, έξήγησε χθες στον Active και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» τους λόγους της προχθεσινής αναβολής του ντέρμπι. «Θα ήταν επικίνδυνο να αρχίσει ο αγώνας για τους ποδοσφαιριστές. Στο γήπεδο έχει μειωθεί η απορροφητικότητα λόγω του ότι δεν έχουμε τον χρόνο να κάνουμε την αφαίρεση της λάσπης που δημιουργείται κατά τη διάρκεια της σεζόν. Αφαιρούμε λίγο για να είναι κατάλληλο για τα παιχνίδια των ομάδων. Μειώνεται έτσι η απορροφητικότητα και σε συνδυασμό με την έντονη βροχόπτωση και έγινε αυτό το πράγμα. Πρέπει να έχουμε την χρονική περίοδο να αφαιρέσουμε την λάσπη, την επιπλέον της συνήθους λάσπης της σεζόν, αυτό χρειάζεται 2-3 μήνες, και αυτό πρέπει να γίνει τον Μάιο. Να φύγει εντελώς η λάσπη από το γήπεδο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το οξύμωρο στην όλη ιστορία είναι ότι δύο ώρες αργότερα, στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» όταν είχαμε βροχές, όλοι τόνιζαν πόσο δύσκολο είναι να παίζεις σε τέτοια γήπεδα και πόσο επικίνδυνο είναι για τους παίκτες… Το μεγαλύτερο πρόβλημα για την αναβολή του αγώνα στο ΓΣΠ όπως ανέφερε κι ο Φοίβος Κωνσταντινίδης ήταν ότι η «η ώρα της βροχόπτωσης, ήταν πολύ κοντά στην ώρα έναρξης του αγώνα». Όλα τα υπόλοιπα είναι για να κάνουμε πλάκα στα Social Media.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ