aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Στην λίστα του ΑΠΟΕΛ ο Ντιέγκο Λόπες. Τα λέει με την Σαμπντόρια ο Τέτι»

«Στην λίστα του ΑΠΟΕΛ ο Ντιέγκο Λόπες. Τα λέει με την Σαμπντόρια ο Τέτι»

Στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Μιλάνο βρίσκεται ο Ντομένικο Τέτι ο οποίος βρίσκεται σε συζητήσεις τόσο για μετεγγραφικούς στόχους του ΑΠΟΕΛ, όσο και για να ολοκληρώσει το deal με τον εκλεκτό προπονητή και διάδοχο του Τόμας Ντολ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «gianlucadimarzio.com».

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, στην λίστα των γαλαζοκιτρίνων βρίσκεται ο Ουρουγουανός Ντιέγκο Λόπες ο οποίος αποχώρησε από την Τζένοα και κατέκτησε το πρωτάθλημα με την Πεναρόλ. Μάλιστα, στο δημοσίευμα τονίζεται πως η ομάδα της πρωτεύουσας δεν μπορεί να… καθυστερήσει άλλο το θέμα του προπονητή ενόψει των αγώνων του πρωταθλήματος αλλά και του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην Βασιλεία.

Όσον αφορά στην ενίσχυση, τονίζεται στο δημοσίευμα πως ο Τέτι θα συνομιλήσει με την διοίκηση της Σαμπντόρια, ομάδα στην οποία ανήκει ο Μπέλετς, καθώς η ομάδα της πρωτεύουσας θα εξασκήσει το όψιον αφοράς του τερματοφύλακα.

Τέλος, υπενθυμίζουμε πως στόχος της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ είναι να οριστικοποιήσει την συμφωνία με τον εκλεκτό τεχνικό μέχρι την Κυριακή, έτσι ώστε να έχει στην διάθεση του ολόκληρη την εβδομάδα να προετοιμαστεί με τους νέους του ποδοσφαιριστές και να δώσει το παρών του στον πάγκο των γαλαζοκιτρίνων με την ΕΝΠ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ