aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣτη νέα σεζόν με κύριο χορηγό

Στη νέα σεζόν με κύριο χορηγό

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ένα από τα θέματα που απασχολούν τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ είναι το ζήτημα του κύριου χορηγού στις τοπικές διοργανώσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ώστε να πιστώσει στο ταμείο ένα σημαντικό ποσό.

Στη λήξασα σεζόν, με την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τη ΜΤΝ μετά από οκτώ χρόνια, έγιναν αρκετές συναντήσεις με εταιρείες που ενδιαφέρθηκαν για να πάρουν το κύριο χορηγικό πακέτο, αλλά δεν επιτεύχθηκε συμφωνία.

Όπως είχε ξεκαθαρίσει προ μηνών ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, καμία πρόταση δεν ήταν στο ύψος της προσφοράς που έθεσαν ως κατώτατο όριο. Δηλαδή, παρά τις προτάσεις, η διοίκηση είχε κρίνει πως δεν μπορούσε να προχωρήσει σε συμφωνία με ένα ποσό πολύ μικρότερο από αυτό που θεωρούσε πως αξίζει η κύρια χορηγία σε μια ομάδα του μεγέθους του ΑΠΟΕΛ.

Γι’ αυτό και παραχωρήθηκε ο κύριος χώρος προβολής στην αγωνιστική εμφάνιση σε φιλανθρωπικό ίδρυμα. Ενόψει της νέας σεζόν και παρά το γεγονός πως το οικονομικό περιβάλλον της Κύπρου δεν ευνοεί την εξεύρεση ισχυρών χορηγών, η διοίκηση ψάχνει το θέμα και με εταιρείες στο εξωτερικό, αισιοδοξώντας πως οι ενέργειες θα φέρουν αποτέλεσμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ