aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣτάζει μέλι για τον ΑΠΟΕΛ ο Πασιένσια

Στάζει μέλι για τον ΑΠΟΕΛ ο Πασιένσια

Μεγάλη συνέντευξη στην πορτογαλική ιστοσελίδα «tribunaexpresso.pt», παραχώρησε ο πρώην τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Ντομίνγκος Πασιένσια, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους πρωταθλητές Κύπρου αλλά και για τη χώρα μας.

«Ως ήμουν παίκτης μου άρεσε η Τενερίφη. Νομίζω ότι είναι ένα φανταστικό νησί, όπου μου άρεσε να ζω εκεί. Ωστόσο, για μένα ήταν μια έκπληξη με την ποιότητας ζωής και το νησί Κύπρος. Ήταν υπέροχο να έχω μια ομάδα με το μέγεθος του ΑΠΟΕΛ. Δεν εννοώ σε διεθνές επίπεδο, αλλά στην Κύπρο είναι ένα πολύ αγαπητό κλαμπ και οι περισσότεροι άνθρωποι είναι έμπειροι σε αυτό. Δεν είχα ιδέα ότι η Κύπρος θα μπορούσε να έχει τόσο θεαματικές παραλίες και μια τόσο καλή ποιότητα ζωής. Μου άρεσαν οι παραδεισένιες παραλίες και η θερμοκρασία του νερού ήταν υπέροχη».

Ερωτηθείς, τι ήταν αυτό που τον οδήγησε στη ρήξη με Καϊσερίσπορ, ο Πορτογάλος τεχνικός απαντώντας έφερε ως παράδειγμα τον ΑΠΟΕΛ. «Ήταν κάποιες καταστάσεις αλλά και οι στόχοι που είχαν τεθεί. Δεν υπήρχαν ελκυστικά και φιλοδοξία σχέδια, σε αντίθεση με τον ΑΠΟΕΛ, που ο στόχος του ήταν για να είναι πρωταθλητής. Οι άλλοι ήθελαν απλά να διατηρηθούν στην κατηγορία και να αποφύγουν τον υποβιβασμό»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ