aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣτα γαλαζοκίτρινα και ο Κυπριανού

Στα γαλαζοκίτρινα και ο Κυπριανού

Το πετοσφαιρικό τμήμα του ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρόνου κεντρικού Νεόφυτου Κυπριανού. Ο Κυπριανού ξεκίνησε από την ακαδημία του ΑΠΟΕΛ. Πέρσι είχε γεμάτη σεζόν στον Εθνικό Λατσιών και αναμένεται να προσδώσει περισσότερο βάθος στην ομάδα.

Μαζί με τους Χρυσοστόμου, Ευσταθίου και Αβερκίου θα αποτελέσει το καρέ των κεντρικών. «Καλωσορίζουμε τον Νεόφυτο και του ευχόμαστε επιτυχίες με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα», αναφέρει ο ΑΠΟΕΛ στην ανακοίνωσή του.

Ο επικεφαλής του πετοσφαιρικού τμήματος Ζήνωνας Σεβέρης ανέφερε: «Ο Νεόφυτος είναι φιλότιμος και εργατικός αθλητής, γεμάτος θέληση για δουλειά. Προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν με τον Εθνικό και όποτε του ζητηθεί μπορεί να προσφέρει στην ομάδα μας».

Ο Νεόφυτος Κυπριανού, ανέφερε: «Είναι με ιδιαίτερη περηφάνια που θα φορώ τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ αφού είναι και η αγαπημένη μου ομάδα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και θα συνεισφέρω όποτε αυτό μου ζητηθεί για να υλοποιήσει η ομάδα τους στόχους της».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ