Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Βελτιώθηκε, κυριάρχησε και… χαμογέλασε!

Ανόρθωση: Βελτιώθηκε, κυριάρχησε και… χαμογέλασε!

Η «Κυρια» άργησε να κλειδώσει ένα δικό της τρίποντο

Οτιδήποτε άλλο εκτός από τη νίκη δεν ήταν… διαπραγματεύσιμο, κι αυτή τη φορά η Ανόρθωση ήταν συνεπής στην αποστολή της. Στο ντεμπούτο του Μπαράκ Ιτζχάκι νίκησε την Ομόνοια Αραδίππου με 2-0, ξέφυγε από τον πυθμένα της βαθμολογίας και προσδοκά καλύτερες μέρες.

Οι κυανόλευκοι της Αμμοχώστου ήταν βελτιωμένοι, είχαν πάθος και θέληση, αλλά δεν κατάφεραν να «καθαρίσουν» νωρίς το ματς κι οι οπαδοί τους ήταν στην πρίζα σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο. Αυτό, ίσως, να εννοούσε ο Ισραηλινός τεχνικός όταν έλεγε ότι «δεν καταφέραμε τίποτα, έχουμε πολύ δουλειά ακόμη». Προφανώς κι είναι κι αυτός ένας τομέας πάνω στον οποίο πρέπει να δουλέψει σκληρά.

Δείτε επίσης: Ανόρθωση: Ίδιο σύστημα, διαφορετική φιλοσοφία

Η «Κυρία» υπερείχε, κυριάρχησε, οι αντίπαλοι της δεν ήταν καθόλου απειλητικοί (όλο κι όλο είχαν ένα αδύναμο σουτ στην εστία), αλλά και πάλι δεν είχε αυτό το παραπάνω για να κλειδώσει το τρίποντο πιο νωρίς. Οι Ανδρέας Χρυσοστόμου και Αμποάγκι έτρεξαν και για τους… μισούς συμπαίκτες τους, τους οποίους κυρίευσε πολύ νωρίς η κούραση.

Δείτε επίσης: Ανόρθωση: Ξύπνησαν μνήμες με Λαμπάν

Ο Τόσιτς άνοιξε το σκορ (23’) μετά από αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του Κίκο, αλλά το 2-0 ήρθε στο 90’+4 όταν μετά από μαγική ενέργεια του Μάριου Ηλία (ντρίπλαρε τρεις αντιπάλους πάνω στην τελική γραμμή!), σέρβιρε τον Ράφα Λόπες. Το γήπεδο «ούρλιαζε» για τη διαιτησία του Χρυσοβαλάντη Θεουλή, ο οποίος δεν απέφυγε τα λάθη, ενώ τα άκουσε και ο VARίστας Κυριάκος Αθανασίου.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ