aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣκαπούλλης: «Η φάση μιλά από μόνη της, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έδειξε πέναλτι»

Σκαπούλλης: «Η φάση μιλά από μόνη της, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έδειξε πέναλτι»

Τις επείμαχες φάσεις από το ματς ανάμεσα σε Ερμή και ΑΠΟΕΛ κλήθηκε να αναλύσει μιλώντας στην εκπομπή «ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ» ο πρώην διαιτητής και παρατηρητής διαιτησίας Χρίστος Σκαπούλλης.

Τόνισε πως στη φάση του 89ου λεπτού, η οποία σήκωσε θύελλα αντιδράσεων, δεν υπήρχε καμία παράβαση και συνεπώς κανένα πέναλτι για τον Ερμή. Ενώ όπως χαρακτηριστικά είπε δεν μπορεί να καταλάβει γιατί ο διαιτητής έδειξε πέναλτι, αφού η φάση μιλά από μόνη της.

Για τα δύο πέναλτι που ζήτησε ο ΑΠΟΕΛ στο 22′ και στο 60′ δήλωσε πως είναι πιθανό να υπήρξαν παραβάσεις, αλλά τα πλάνα είναι μακρινά και δεν μπορεί να πάρει θέση.

Όσα είπε ο Χρίστος Σκαπούλλης:

Για κίτρινη κάρτα σε παίκτη του Ερμή (5′): «Φάουλ από πίσω με τα δυο πόδια, χωρίς συζήτηση κίτρινη στον παίκτη του Ερμή. Θα μπορούσε να τραυματίσει τον ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ».

Για πέναλτι που ζητά ο ΑΠΟΕΛ (22′): «Είναι πολύ μακρινό το πλάνο. Δεν απορρίπτω πως μπορεί να υπήρχε παράβαση αλλά δεν μπορώ να πάρω θέση, δεν βλέπω αν υπάρχει κράτημα».

Για κίτρινη κάρτα σε παίκτη του Ερμή (50′): «Δεν τιμωρήθηκε αυτό το φάουλ, είναι κάρτα. Ο παίκτης τραυματίστηκε σοβαρά και θα μείνει έξω και πολύ καιρό».

Για πέναλτι που ζητά ο ΑΠΟΕΛ (60′): «Πιθανό να έγινε παράβαση με επαφή στο γόνατο, αλλά και πάλι δεν έχω ξεκάθαρο πλάνο για να πω αν είναι πέναλτι για το ΑΠΟΕΛ».

Για το πέναλτι που κέρδισε ο Ερμής (89′): «Η φάση μιλά από μόνη της δεν χρειάζεται σχόλια. Ο τερματοφύλακας έπαιξε πολύ καθαρά τη μπάλα και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο διαιτητής έδειξε πέναλτι, και έδειξε κάρτα στον παίκτη του ΑΠΟΕΛ τον Ζόρζε. Το VAR έπρεπε να επιμένει πως σε δυο σημεία κάνει λάθος και να τον καλέσει να το δει. Δυστυχώς δεν πήγε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ