aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣιαθάς: «Γιατί όχι» αν έρθει πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ και πρότυπο ο Οκκάς

Σιαθάς: «Γιατί όχι» αν έρθει πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ και πρότυπο ο Οκκάς

Είναι η ώρα του για να φθάσει στο μέγιστο που μπορεί, να καθιερωθεί και να κάνει περήφανους όλους στη Νέα Σαλαμίνα. Αυτό θέλει και θα επιδιώξει ο Θεοδόσης Σιαθάς, όπως τόνισε σε συνέντευξή του στον λογαριασμό της Νέας Σαλαμίνας στο Instagram, απαντώντας σε ερωτήσεις φίλων της ομάδας.

«Θέλω να καθιερωθώ στη Σαλαμίνα, να τους κάνω όλους περήφανους. Είναι η ώρα μου να φτάσω στο μέγιστο που μπορώ. Μπορώ να τα καταφέρω», είπε χαρακτηριστικά.

Ο νεαρός άσος τόνισε πως, ως Νέα Σαλαμίνα θέλουν να δείχνουν κάθε χρόνο περισσότερα πράγματα. «Η Νέα Σαλαμίνα είναι η ομάδα που δίνει τις περισσότερες ευκαιρίες τα τελευταία χρόνια σε νεαρούς ποδοσφαιριστές», υπογράμμισε και για τον Πουρσαϊτίδη είπε: «Είμαστε όλοι ευχαριστημένοι με τον προπονητή».

Εάν είχε πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ, είπε: «Είναι πολύ μεγάλη ομάδα… γιατί όχι».

Καλύτερος ποδοσφαιριστής του πρωταθλήματος «είναι ο Αλ Ταάμαρι αλλά είχε πολλούς τραυματισμούς φέτος». Είπε ότι έως πρότυπο έχει τον Γιάννη Οκκά, ενώ το τέρμα που θυμάται είναι «αυτό που έβαλα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ αν και δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ