aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣέρινταν, Πιατκόφσκι κ.ά.: Γελάς ή τραβάς τα μαλλιά σου! (vid)

Σέρινταν, Πιατκόφσκι κ.ά.: Γελάς ή τραβάς τα μαλλιά σου! (vid)

TOY XΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Εάν στην ομάδα που υποστηρίζεις υπάρχουν επιθετικοί που χάνουν τα… άχαστα και σε κάποιες φάσεις δεν μπορούν να σκοράρουν ούτε σε κενή εστία, αλλά ούτε και από το μισό μέτρο απόσταση, πιθανόν από το τράβα-τράβα, να μην σου έχουν μείνει μαλλιά.

Διαβάστε επίσης: Βρήκε ομάδα ο Κίλιαν Σέρινταν

Εάν είσαι οπαδός αντίπαλης ομάδας χαίρεσαι με τον πόνο τους και εάν είσαι ουδέτερος φίλαθλος, πέφτεις χάμω απ’ τα γέλια και απλά διαψεύδεσαι εάν σε κάποια προηγούμενη φάση της ζωής σου είπες ότι στο ποδόσφαιρο τα είδες όλα.

Διαβάστε επίσης: Τρόλαρε και εσύ τον «Σέριφ», μπορείς!

Για να μην σας κουράζουμε άλλο, στο πιο κάτω βίντεο το οποίο αναρτήθηκε στην σελίδα «LOTTO Ekstraklasa» (σ.σ. Εκστρακλάσα = Α’ Κατηγορία Πολωνίας) στο Facebook, θα δείτε κάποιους ποδοσφαιριστές που θεωρείται αδιανόητο πως κατάφεραν να ΜΗΝ σκοράρουν σε κάποιες ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν.

Διαβάστε επίσης: «Πετάει» και διακρίνεται ένας πρώην Σαλαμιναίος! (pics)

Ανάμεσα σε αυτούς, θα δείτε και κάποιους που πέρασαν από τα κυπριακά γήπεδα. Κάποιοι με επιτυχία, άλλοι με… αποτυχία. Πρόκειται για τους Κίλιαν Σέρινταν (ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια), Μάρκο Παϊσάο (Εθνικός Άχνας), Ιγκόρ Ανγούλο (Παραλίμνι) και Ματέους Πιατκόφσκι (ΑΠΟΕΛ). O Σέρινταν αγωνίζεται στην Γιαγκελόνια η οποία θέλει να τον αποδεσμεύσει και πιθανόν να πάει στη σκωτσέζικη Χιμπέρνιαν, ο Πιατκόφσκι παίζει στην Βίσλα Πλοκ, ο Παϊσάο στη Λέχια Γκντανσκ και ο Ανγούλο στην Γκορνίκ Ζάμπρεζ.

Απολαύστε…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ