aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣεραφείμ: «Έπαιζα κι εγώ τελευταία φορά που κερδίσαμε τον ΑΠΟΕΛ...»

Σεραφείμ: «Έπαιζα κι εγώ τελευταία φορά που κερδίσαμε τον ΑΠΟΕΛ…»

Χαρούμενος αλλά μετρημένος και αισιόδοξος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Σεραφείμ μετά τη νίκη της ομάδας του επί του ΑΠΟΕΛ (2-0).

Ο διοικητικός ηγέτης των μαυροπράσινων, τόνισε ότι για να έχει αντίκρισμα η νίκη επί του ΑΠΟΕΛ, θα πρέπει η ομάδα του να κερδίσει την ερχόμενη αγωνιστική τη Δόξα στο Μακάρειο στάδιο.

Για τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ: «Τρεις πολύτιμοι βαθμοί. Δικαιωθήκαμε για όλα όσα είπαμε, μας γεμίζει αισιοδοξία. Η ομάδα παρά τις απουσίες είχε ψυχή και παλέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό και πήραμε μία πανάξια νίκη».

Για τη νίκη 23 χρόνια μετά: «Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε. Δεν γνώριζαν κάτι οι παίκτες, αλλά στη τελευταία νίκη απέναντι στον ΑΠΟΕΛ αγωνιζόμουν και εγώ».

Για τη συνέχεια: «Για να έχει αντίκρισμα η νίκη μας θα πρέπει να κερδίσουμε τη Δόξα την ερχόμενη Παρασκευή. Είμαι σίγουρος ότι με την επιστροφή κάποιων παικτών θα υπάρχουν περισσότερες επιλογές στον προπονητής μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ