aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΣάλος με την κίνηση του «φευγάτου» Τραμετσάνι

Σάλος με την κίνηση του «φευγάτου» Τραμετσάνι

«Φωτιές» άναψε στην Κροατία η κίνηση του Πάολο Τραμετσάνι μετά το τέλος του ντέρμπι της Χάιντουκ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, που βρήκε την ομάδα του Ιταλού να χάνει με 2-0. Ο πρώην τεχνικός του ΑΠΟΕΛ πήγε στον πάγκο της Ντιναμό και πήρε τη φανέλα του Λιρίμ Καστράτι, κίνηση που εξόργισε τους οπαδούς της Χάιντουκ.

Αφενός γιατί το έπραξε μετά από μία καταδικαστική για την ομάδα τους αποτυχία και αφετέρου γιατί ο Καστράτι θεωρείται «μαύρο πρόβατο» στους οργανωμένους οπαδούς της Χάιντουκ. Μιλώντας μετά το τέλος της αναμέτρησης στα Μέσα Ενημέρωσης ο Τραμετσάνι δικαιολόγησε την κίνησή του σημειώνοντας ότι γνωρίζει τον ποδοσφαιριστή από τη θητεία του στην εθνική Αλβανίας, ως βοηθός προπονητής, και ότι είναι συλλέκτης φανελών αρκετών παικτών.

Οι δικαιολογίες του Τραμετσάνι μάλλον δεν έπεισαν τους οπαδούς της Χάιντουκ οι οποίοι δεν συγχωρούν τον Ιταλό και τα Μέσα Ενημέρωσης της Κροατίας σημειώνουν ότι δεν θα τον συγχωρέσουν ποτέ. Ο Χάιντουκ είναι στην πέμπτη θέση με 44 πόντους και χάνει το τρένο που οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν. Υπάρχει έντονη απογοήτευση στο Σύλλογο και το Καλοκαίρι αναμένονται ραγδαίες αλλαγές με τον Τραμετσάνι να αποχωρεί εκτός απροόπτου και μαζί του αρκετοί ποδοσφαιριστές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ