aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΡόμο, με την «εις άτοπον απαγωγή»

Ρόμο, με την «εις άτοπον απαγωγή»

TOY ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Στα τρία φιλικά που έδωσε ο ΑΠΟΕΛ στην Πολωνία, ο Μάριο Μπέιν χρησιμοποίησε σε όλα τον Ούρκο Πάρντο, ενώ ο Ράφαελ Ρόμο πήρε χρόνο συμμετοχής μόνο σε δύο από αυτά (με την Άρκα και τη Σαντέτσια) και στα δύο για ένα ημίχρονο (το δεύτερο) κι αυτό είναι κάτι που σίγουρα κάτι λέει.

Το συμπέρασμα που εξάγεται, με την «εις άτοπον απαγωγή» είναι πως ο Πάρντο είναι ο τερματοφύλακας που θα συνεχίσει να είναι κάτοικος Αρχαγγέλου, αφού εκτός των άλλων δεν δέχεται να αποχωρήσει από τους γαλαζοκίτρινους.

Φαίνεται, εξάλλου, πως ο Μπέιν υπολογίζει στον Πάρντο που έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τους γαλαζοκίτρινους, με τον Ισπανό να δείχνει αποφασισμένος να διεκδικήσει τη θέση του βασικού από τον Μπόι Βάτερμαν. Το προφανές λοιπόν είναι πως ο Ρόμο θα δοθεί δανεικός σε κάποια ομάδα, όπου θα είναι βασικός και με τη λήξη του συμβολαίου του Πάρντο να επιστρέψει στον ΑΠΟΕΛ ακόμα πιο έτοιμος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ