aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠρωταθλήτρια η Ομόνοια, νίκησε τον ΑΠΟΕΛ και επέστρεψε στον… θρόνο της!

Πρωταθλήτρια η Ομόνοια, νίκησε τον ΑΠΟΕΛ και επέστρεψε στον… θρόνο της!

«Καθάρισε» όλους τους τίτλους στο Futsal η Ομόνοια! Άρχισε τη σεζόν με την κατάκτηση του Σούπερ Καπ, ακολούθησε το Κύπελλο και το βράδυ της Δευτέρας πανηγύρισε και τον τίτλο πρωταθλήματος, αφού επικράτησε με 2-1 του ΑΠΟΕΛ και έκανε το 3-1 στις νίκες.

Μετά από έξι χρόνια, η Ομόνοια επέστρεψε στην κορυφή του κυπριακού Futsal, μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο αφού κατέκτησε όλους τους τίτλους στη σεζόν. Ο φετινός είναι ο πέμπτος τίτλος πρωταθλήματος στην ιστορία της Ομόνοιας στο Futsal, τον οποίο πανηγύρισαν έξαλλα, το ήθελαν πολύ!

Όσον αφορά στον τέταρτο και καθοριστικό τελικό, η Ομόνοια άνοιξε το σκορ με τον Περέιρα, ο Ελευθέριος Περικλέους ισοφάρισε για τον ΑΠΟΕΛ στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου για να ακολουθήσει το γκολ του Βάντερσον, με το οποίο διαμόρφωσε το 2-1 και χάρισε τον τίτλο στην Ομόνοια.

Στους προηγούμενους τρεις αγώνες της τελικής φάσης, η Ομόνοια πανηγύρισε δύο νίκες με 3-2 στη διαδικασία των πέναλτι στο Λευκόθεο και με 7-3 στην έδρα της. Ο ΑΠΟΕΛ επικράτησε με 4-2 στο προηγούμενο παιχνίδι στην έδρα του.

Οι δύο ομάδες άνοιξαν την αυλαία της σεζόν στο Σούπερ Καπ, όπου επικράτησε η Ομόνοια με 5-0 και τον περασμένο μήνα κατέκτησε και το Κύπελλο με αντίπαλο το ΑΠΟΕΛ σε ένα συναρπαστικό τελικό με σκορ 6-4.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Σκαμπύλης, Βάντερσον, Μαντέλι, Περέιρα, Μανώλη (Κ. Στυλιανού, Χριστοδούλου, Αλεξίου, Χ. Στυλιανού, Μ. Ιωάννου, Σάββα, Ι. Ιωάννου).

ΑΠΟΕΛ: Ψηλογένης, Ντάγκλας, Ομήρου, Λεάντρο, Παναγιώτου (Μαλάος, Κρέκος, Δημητρίου, Ιακώβου, Χριστοδούλου, Περικλέους).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ