aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Πόνεσαν» τα μάτια όλων μας

«Πόνεσαν» τα μάτια όλων μας

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Αν όχι η χειρότερη, σίγουρα η χθεσινή εμφάνιση του ΑΠΟΕΛ ήταν εκ των χειρότερων στη φετινή σεζόν. Εάν εξαιρέσουμε το πρώτο και το τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα με την Καρμιώτισσα, στο υπόλοιπο διάστημα ήταν ένα σύνολο χωρίς αρχή και τέλος.

Το θετικό στην όλη ιστορία ήταν πως ευτύχησε να σημειώσει έστω και ένα γκολ μετά από έξοχο συνδυασμό των Αλωνεύτη και Μπερτόλιο στο 5ο λεπτό (και εκτελεστή τον Αργεντινό), επέστρεψε σε νικηφόρα τροχιά, παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας και πλέον συγκεντρώνεται στο «καυτό» παιχνίδι που ακολουθεί με την Αθλέτικ Μπιλμπάο την ερχόμενη Πέμπτη στο στάδιο Σαν Μαμές.

Δεν γνωρίζουμε εάν οι παίκτες του Κρίστιανσεν είχαν στο μυαλό το εν λόγω 90λεπτο ή παρασύρθηκαν από το γρήγορο γκολ που πέτυχαν. Εκείνο που είναι σίγουρο είναι πως η ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών, ιδιαιτέρως στο δεύτερο μέρος, κατάφερε να βάλει δύσκολα στον αντίπαλό της και μάλιστα να τον αγχώσει, καθώς το σκορ ήταν εύθραυστο.

Με εξαίρεση τους Αλωνεύτη, Μπερτόλιο και τον Γιαμπερέ, οι υπόλοιποι παίκτες του ΑΠΟΕΛ ήταν σκιά του καλού εαυτού τους. Καταγράφηκαν πάρα πολλά λάθη, αβίαστα πολλές φορές. Άσε που ένεκα έλλειψης συγκέντρωσης δεν «έφυγαν» αρκετές τελικές πάσες που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ρήγματα στην άμυνα των γηπεδούχων.

Ο Σωτηρίου ήταν σαν την καλαμιά στον κάμπο στην επίθεση. Είπαμε: Το μόνο που κρατούν οι γαλαζοκίτρινοι είναι τους τρεις βαθμούς. Τα υπόλοιπα είναι δουλειά του Κρίστιανσεν και των παικτών του για να τα διορθώσουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ