aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠωλητήριο σε Νατέλ, ανοίγει ο «δρόμος» για μετεγγραφή

Πωλητήριο σε Νατέλ, ανοίγει ο «δρόμος» για μετεγγραφή

«Πωλητήριο» σε αρκετούς ποδοσφαιριστές θα βάλει τον Δεκέμβριο η Σάο Πάολο. Σύμφωνα με τα Μέσα Ενημέρωσης της Βραζιλίας η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε σε πρόσφατη συνεδρία της να βγάλει στο «σφυρί» αρκετούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είτε ανήκουν στην ομάδα και είναι αδρανείς, είτε παίζουν με τη μορφή δανεισμού σε άλλες ομάδες.

Στην πρώτη κατηγορία εμπίπτει και το όνομα του Λέο Νατέλ. Ο 22χρονος αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής δεν μέτρησε ούτε ένα λεπτό συμμετοχής στην Σάο Πάολο από το καλοκαίρι όταν και επέστρεψε από τον μονοετή δανεισμό του από τον ΑΠΟΕΛ. Μάλιστα, κάποια δημοσιεύματα στη Βραζιλία αναφέρουν ότι ο Νατέλ προπονείται σε διαφορετικές ώρες από την υπόλοιπη ομάδα. Το συμβόλαιό του με την Σάο Πάολο λήγει το Καλοκαίρι του 2020 και οι βραζιλιάνοι σαφώς δεν θα ήθελαν να τον χάσουν χωρίς χρήματα.

Διαβάστε επίσης: Πάει ο Βούρος, έγινε ΑΕΚτζής και δεν το πήραμε χαμπάρι…

Ο ΑΠΟΕΛ ήταν σε διαπραγματεύσεις το περασμένο Καλοκαίρι για αγορά των δικαιωμάτων του Νατέλ. Μάλιστα, ο Πρόδρομος Πετρίδης είχε δηλώσει ότι οι διαπραγματεύσεις ήταν σε προχωρημένο στάδιο και υπήρχε αισιοδοξία για θετική έκβαση του deal. Κάτι τέτοιο δεν έγινε, ο Νατέλ έμεινε σε απραξία και μένει να διαφανεί αν οι πρωταθλητές θα κάνουν εκ νέου κίνηση αγοράς του τον Ιανουάριο.

Διαβάστε επίσης: Νατέλ: Τι γίνεται μ’ αυτή την ψυχή; Τον ψάχνει και ο κόσμος στη Βραζιλία…

Το ερώτημα που προκύπτει αφορά την ετοιμότητα του ποδοσφαιριστή και κατά πόσο μπορεί να προσφέρει άμεσα στην ομάδα εξαιτίας της πολύμηνης αποχής του. Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ και ο Ντομένικο Τέτι καλούνται να «ζυγίσουν» τα δεδομένα και να κρίνουν εάν θα καταθέσουν προσφορά στη Σάο Πάολο για αγορά των δικαιωμάτων του Νατέλ.

Η επιθυμία του παίκτη να επιστρέψει στον «Αρχάγγελο», είναι δεδομένη…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ