aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠοιος Εστέβαν Σολάρι; Ο Χαμζά Γιουνές!

Ποιος Εστέβαν Σολάρι; Ο Χαμζά Γιουνές!

Με τους ρυθμούς που σκοράρει ο Τυνήσιος σέντερ φορ της Ξάνθης την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, μην έχετε καμία αμφιβολία πως είναι καθαρά θέμα χρόνου να ξορκίσει το «φάντασμα» του Εστέβαν Σολάρι και να ξεπεράσει τις επιδόσεις του Αργεντινού και άλλοτε αρχισκόρερ της θρακιώτικης ομάδας.

Με τα δύο γκολ που σημείωσε ο («καυτός») Χαμζά Γιουνές κόντρα στον Ηρακλή το απόγευμα της Τετάρτης (18/1) έφτασε τα 12 γκολ σε συνολικά 16 παιχνίδια. Κάνοντας rewind θα θυμηθούμε πως την σεζόν 2013-14 ο Σολάρι είχε γράψει στο κοντέρ 16 γκολ σε 38 παιχνίδια με την φανέλα της θρακιώτικης ομάδας.

Επίδοση που εύκολα – κατά τα φαινόμενα – θα ξεπεράσει ο (“on fire”) Γιουνές, δεδομένου πως απομένει ακόμη ένας ολόκληρος γύρος πρωταθλήματος συν τα παιχνίδια Κυπέλλου. Μήπως προλαβαίνει να φτάσει ακόμη και τα 24 γκολ του Βερεντιάνο Μαρτσέλο με την Ξάνθη την περίοδο 1992-93; Ο χρόνος, θα δείξει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ