aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΠιέζει Μακρή, «χτυπά» Μαλφλουρί

Πιέζει Μακρή, «χτυπά» Μαλφλουρί

TOY ΓΙΩΡΓΟY ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η προσπάθεια να πειστεί ο Ανδρέας Μακρής στην Πάφος FC συνεχίζεται, με τον Κύπριο επιθετικό να ψάχνει πρώτα για ομάδα του εξωτερικού για να συνεχίσει την καριέρα του. Έχει μείνει ελεύθερος από τον ΑΠΟΕΛ και η πληροφόρηση που υπάρχει, είναι πως αν δεν έχει κάποια καλύτερη πρόταση, τότε θα συνεχίσει στην παφιακή ομάδα.

Ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Τζέφρι Μαλφλουρί, που αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος με την Αλκή και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Πρόκειται για πολύ καλή επιλογή για τα άκρα της επίθεσης.

Όσο πλησιάζει η μέρα έναρξης της προετοιμασίας, είναι όλο και πιο κοντά σε ανακοινώσεις η παφιακή ομάδα. Η διοίκηση έχει ανάψει το πράσινο φως στον προπονητή Στίβεν Πρέσλι και τον τεχνικό διευθυντή Λαρς Χάλεγκριν, για να προχωρήσουν στις κινήσεις που θα καταστήσουν την ομάδα τους ικανή για να σταθεροποιηθεί στην Α’ κατηγορία.

Ο προϋπολογισμός θα ανέβει σε σχέση με την περασμένη σεζόν και αυτό είναι κάτι που δημιουργεί επιπρόσθετο ενθουσιασμό στις τάξεις των φίλων της Πάφος FC. Διότι αν πετύχει η προσπάθεια, θα  διαφανούν και νέοι ορίζοντες στο παφιακό ποδόσφαιρο, που έμεινε στην αφάνεια τα τελευταία χρόνια.

Ξέχωρα από τις πιο πάνω περιπτώσεις, περιμένουν απαντήσεις και από άλλους ποδοσφαιριστές, στους οποίους κατατέθηκαν προτάσεις. Πιθανότατα εντός των ημερών να προκύψουν νεότερα και σιγά-σιγά να αρχίζει να διαφαίνεται η δυναμική της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ