aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετρίδης: «Το λέω ξανά, το καλύτερο ρόστερ» (αποκαλύψεις για μετεγγραφές)

Πετρίδης: «Το λέω ξανά, το καλύτερο ρόστερ» (αποκαλύψεις για μετεγγραφές)

Πανευτυχής ήταν ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης μετά την κατάκτηση του 28ου πρωταθλήματος στην ιστορία των γαλαζοκιτρίνων. Ο διοικητικός ηγέτης του ΑΠΟΕΛ επανέλαβε αυτό που είπε το περασμένο καλοκαίρι και κατακρίθηκε από αρκετούς, ότι φέτος διαθέτουν το καλύτερο ρόστερ των τελευταίων χρόνων. Αναφέρθηκε στους αποκλεισμούς από τις Σούντουβα και Αστάνα, ενώ αποκάλυψε και το ταξίδι στην Ιορδανία για τον Χάνι.

«Τα συγχαρητήρια αξίζουν στους παίκτες, τους προπονητές και τον κόσμο. Τους στερηθήκαμε φέτος. Ήταν μία παράξενη χρονιά. Το είπα το καλοκαίρι ότι φέτος είχαμε την καλύτερη ομάδα σε ρόστερ, το λέω και τώρα και μας επιβεβαιώνει. Μας στοίχισε πολύ ο αποκλεισμός, εμείς από μέσα ξέρουμε πόσα μας στοίχισε. Ευτυχώς, τέλος καλό, όλα καλά».

Για το έβδομο σερί πρωτάθλημα: «Είναι ένα ρεκόρ που δεν πέτυχε καμία άλλη κυπριακή ομάδα. Δεν θα το πω εγώ, πρέπει να το πει ο κόσμος ότι γίνεται μια σοβαρή δουλειά. Ελπίζουμε να υλοποιήσουμε φέτος τον στόχο μας στην Ευρώπη».

Για τον προγραμματισμό: «Ο προγραμματισμός δεν σταματά ποτέ. Έχουν εντοπιστεί κάποιοι στόχοι, έχουμε σκάουτερ έξω. Υπάρχουν και συμβόλαια που λήγουν και τώρα με ηρεμία θα δούμε τον προγραμματισμό. Δεν θα κάνουμε κινήσεις εντυπωσιασμού, αλλά ουσίας».

Για το ενδιαφέρον για τον Χάνι: «Όντως θα είχα ταξίδι για την Ιορδανία και το ανέλαβα. Είχαμε κάποιες διαπραγματεύσεις. Τώρα με πιο καθαρό μυαλό θα δούμε και αυτό το θέμα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ