aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετρίδης: «Πάμε σε €7.000.000 ή και λιγότερα. Δεν φοβάμαι να το πω»

Πετρίδης: «Πάμε σε €7.000.000 ή και λιγότερα. Δεν φοβάμαι να το πω»

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή του Alpha «Alpha Καλημέρα» βρέθηκε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη μείωση του μπάτζετ που θα υπάρξει στον ΑΠΟΕΛ και σημείωσε πως θα γίνει μείωση 30% και θα κυμαίνεται στο 7.000.000 ευρώ.

Το σχετικό απόσπασμα για τη μείωση του μπάτζετ:  «Θα είναι πέραν του 30% η μείωση. Δεν φοβάμαι να πω αριθμούς. Αν ήταν γύρω στα 11-11.500.000, τώρα θα πάμε στα 7.000.000 ή και λιγότερο. Ήταν στο πρόγραμμα να μειωθεί αλλά ο εφησυχασμός της Ευρώπης, τα χαλάγαμε από μόνοι μας. Με την βοήθεια των παικτών θα τα καταφέρουμε».

Για τα έσοδα από την Ευρώπη: «Χωρίς πρόκριση σε ομίλους είναι δύσκολο να αντεπεξέλθουμε με τους προϋπολογισμούς που έχουμε. Το έχουμε περάσει πριν δύο χρόνια αλλά είχαμε αποθέματα. Φέτος, όσο και αν προσπαθούμε να κάνουμε χαμηλότερους προϋπολογισμούς, θα είναι δύσκολο στην πρώτη χρονιά. Πρέπει να δούμε τι αποτελέσματα θα φέρουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ