aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετρίδης για αποζημιώσεις Ντολ - Τραμετσάνι: «Ούτε τα μισά…»

Πετρίδης για αποζημιώσεις Ντολ – Τραμετσάνι: «Ούτε τα μισά…»

Απάντηση στα όσα φημολογούνται σχετικά με τις αποζημιώσεις των Πάολο Τραμετσάνι και Τόμας Ντολ από τον ΑΠΟΕΛ, έδωσε ο πρόεδρος των «γαλαζοκιτρίνων», Πρόδρομος Πετρίδης μιλώντας στην κάμερα της Cytavision πριν την έναρξη του αγώνα με την Σεβίλλη στο ΓΣΠ για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο διοικητικός ηγέτης των πρωταθλητών σημείωσε πως κατέληξαν σε συμφωνία με τον Τραμετσάνι στο 50% των χρημάτων που είχε να λαμβάνει βάση συμβολαίου ο Ιταλός, ενώ η αποζημίωση που θα λάβει ο Τόμας Ντολ δεν θα είναι ούτε τα μισά χρήματα από το ποσό των 500.000 ευρώ που έχει γραφτεί στα ΜΜΕ.

Διαβάστε επίσης: «Άστραψε» ο Πετρίδης: «Είναι απαράδεχτοι, έχω παράπονο και το λέω»

Αναλυτικά η σχετική αναφορά

Για τις αποζημιώσεις που πληρώνει ο ΑΠΟΕΛ: «Με τον κ. Τραμετσάνι καταλήξαμε στο 50% στο ποσό που δικαιούταν. Όσον αφορά τον κ. Ντολ, ούτε το μισό από αυτό που γράφτηκε (σ.σ. 500.000 ευρώ) δεν ισχύει. Είμαστε σε επαφές με τον κ. Ντολ και θα καταλήξουμε και με αυτόν».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ