aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Άστραψε» ο Πετρίδης: «Είναι απαράδεχτοι, έχω παράπονο και το λέω»

«Άστραψε» ο Πετρίδης: «Είναι απαράδεχτοι, έχω παράπονο και το λέω»

Καταιγιστικός για όλα τα θέματα που αφορούν τον ΑΠΟΕΛ ήταν ο πρόεδρος των γαλαζοκιτρίνων, Πρόδρομος Πετρίδης. Ο διοικητικός ηγέτης των πρωταθλητών μιλώντας στην Cytavision λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με τη Σεβίλλη για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ αναφέρθηκε στην απόφαση απόλυσης του Ντολ, τον νέο προπονητή, τις μετεγγραφές Ιανουαρίου και εξέφρασε παράπονο για την απουσία του κόσμου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για τον αγώνα με την Σεβίλλη: «Σήμερα είναι διαφορετικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Έχουμε προκριθεί στους 32 και νομίζω θα δούμε ένα ελεύθερο ποδόσφαιρο με πολλά γκολ. Αναγνωρίζουμε τη δυναμική της Σεβίλλης, αλλά και εμείς μπορούμε να παίξουμε απέναντι σε τέτοιες ομάδες και να είμαστε διεκδικητικοί».

Υπάρχουν κίνητρα; «Πάντα υπάρχουν κίνητρα. Για τους παίκτες να παίξουν απέναντι σε τέτοια ομάδα και το οικονομικό για εμάς».

Διαβάστε επίσης: Live: ΑΠΟΕΛ – Σεβίλλη

Για την απουσία του κόσμου: «Είναι αποδεκτό για τους οργανωμένους να μην έρχονται για την κάρτα. Αλλά όλος ο κόσμος ο υπόλοιπος είναι απαράδεκτο να μην έρθει. Ούτε αν είναι προπονητής ο ένας και ο άλλος, ή πρόεδρος ο ένας και ο άλλος. Όλες οι δικαιολογίες που βρίσκουν δεν ισχύουν. Ο ΑΠΟΕΛ είναι μία από τις πιο επιτυχημένες ομάδες στο πανελλήνιο. Εφτά πρωταθλήματα, συνεχόμενες παρουσίες στην Ευρώπη. Έχω παράπονο, το δηλώνω. Έχω καιρό να μιλήσω, αλλά το λέω. Κάναμε τις προσπάθειες μας για την κάρτα, αλλά δεν είμαστε μόνοι μας. Υπάρχει το κράτος, οι υπόλοιπες ομάδες, όλοι. Δεν ξέρω, ο λόγος ίσως να είναι ο κορεσμός. Τουλάχιστον δείξετε την ευχαρίστησή σας που η ομάδα είναι στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ».

Ποιος ήταν ο λόγος της αλλαγής προπονητή: «Προσπάθησε ο κ. Ντολ, μας έβαλε στους ομίλους, αλλά ο προβληματισμός ήταν συνεχόμενος και αντί να βελτιωνόταν η ομάδα αν δεν ήταν χειρότερη ήταν τουλάχιστον στο ίδιο επίπεδο».

Για το νέο προπονητή και αν έγιναν κάποιες επαφές: «Πιστέψτε με, έχουμε με τον κ. Τέτι 40 ονόματα προπονητών. Δεν έχουμε κάνει λεπτομερή μελέτη. Από αύριο θα ξεκινήσουμε. Δεν έχουμε θέσει χρονοδιάγραμμα. Εμπιστευόμαστε τον κ. Χατζηλούκα και έχουμε το χρόνο να πάρουμε τον κατάλληλο προπονητή».

Ποια τα κριτήρια του νέου προπονητή: «Είναι δύο τα σενάρια. Είτε θα είναι νεαρός φιλόδοξος προπονητής για να παίξει μοντέρνο ποδόσφαιρο. Από την άλλη ίσως να είναι καταξιωμένος με προσωπικότητα για να είναι ο άρχοντας. Ένας όρος που θα βάλουμε θα είναι να βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία ο κ. Χατζηλούκας».

Για την ενίσχυση: «Το βλέπει ο κ. Τέτι. Είμαστε ανοικτοί για όλες τις θέσεις πλην του τερματοφύλακα, φτάνει να μπορεί να πάρει θέση στην ενδεκάδα. Προτεραιότητα είναι ένας στράικερ με διαφορετικά στοιχεία από αυτούς που έχουμε και έναν ακραίο επιθετικό».

Για τις αποζημιώσεις που πληρώνει ο ΑΠΟΕΛ: «Με τον κ. Τραμετσάνι καταλήξαμε στο 50% στο ποσό που δικαιούταν. Όσον αφορά τον κ. Ντολ, ούτε το μισό από αυτό που γράφτηκε (σ.σ. 500.000 ευρώ) δεν ισχύει. Είμαστε σε επαφές με τον κ. Ντολ και θα καταλήξουμε και με αυτόν».

Για τη συνέχεια και το ρόστερ της ομάδας: «Έχουμε τους παίκτες και την ποιότητα. Είναι όλα ντέρμπι για εμάς. Άλεφ, Ντε Βισνέντι, Άλεφ, Μακρής, Σάβιτς δεν έχουν παίξει ακόμη. Είναι μία ενδεκάδα και περιμένουμε να ενσωματωθούν στην ομάδα και να βοηθήσουν στη συνέχεια».

Αν προτιμά εμπορικό αντίπαλο στη συνέχεια η κλήρωση που να αφήνει ελπίδες πρόκρισης: «Το έχουμε κάνει ξανά με τον Κρίστιανσεν απέναντι στη Μπιλμπάο. Γιατί όχι και τώρα; Θέλουμε τον πιο βατό αντίπαλο για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Εξαρτάται όμως από τον αντίπαλο. Θα παλέψουμε όλες μας τις πιθανότητες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ