aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Θα ήμασταν ανάξιοι αν...»

Πετεβίνος: «Θα ήμασταν ανάξιοι αν…»

Ο Νεκτάριος Πετεβίνος, εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, μίλησε στον Active και την εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» για τα αγωνιστικά δεδομένα στην ομάδα, για τον αγώνα της Παρασκευής (17/11) με την Ομόνοια, όπως επίσης και τον αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης την ερχόμενη Τρίτη.

Για τα αγωνιστικά δεδομένα σχολίασε: «Ο Εφραίμ επέστρεψε με κάποιες ενοχλήσεις από την Αρμενία με την Εθνική Κύπρου, που είχαν προκύψει στον προηγούμενο αγώνα με την Γεωργία. Επιλέγηκε να κάνει ένα ατομικό πρόγραμμα με την κάθοδο του στην Κύπρο έτσι ώστε να αξιολογηθεί η κατάσταση του. Χθες μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και υπολογίζεται για τον αγώνα με την Ομόνοια. Επέστρεψε και ο Ποτέ από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Μπενίν. Είναι ευχάριστο που υπάρχει η μεγαλύτερη πληρότητα από την αρχή της σεζόν, γιατί οι πολλοί τραυματισμοί επηρέασαν την ομάδα, σε κάποιες περιπτώσεις με απώλεια βαθμολογικού κέρδους».

Διαβάστε επίσης:
Ευχάριστα νέα στον ΑΠΟΕΛ ενόψει του ντέρμπι
Το θετικό για τον Δώνη ενόψει «αιωνίου»

Για τον αγώνα με την Ομόνοια και την ιδιαιτερότητα του είπε: «Τα αποδυτήρια του ΑΠΟΕΛ έχουν μέσα ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σε πάνω από 30 ντέρμπι και η δουλειά τους είναι να μπορέσουν να δώσουν στους νέους τον στόχο και την φιλοσοφία για έναν τέτοιο αγώνα. Οι ποδοσφαιριστές που έρχονται καταλαβαίνουν τις ιδιαιτερότητες ενός τέτοιου αγώνα. Εγώ αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχει προσμονή από τους νέους ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν στο ντέρμπι αυτό. Έχουμε όμως αγωνιστεί σε τέτοια γήπεδα την τρέχουσα σεζόν που δεν νομίζω να υπάρχει θέμα προσαρμογής στην ιδιαιτερότητα του ντέρμπι».

Για το αν θα υπάρχει η σκέψη του αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης πριν τον αγώνα με την Ομόνοια απάντησε: «Θα ήμασταν ανάξιοι αν παρουσιαζόμασταν έτσι, σε όσα μάθαμε τον τελευταίο καιρό. Αυτό που μάθαμε είναι ότι πρέπει να ισορροπούμε και να σκεφτόμαστε μόνο τον επόμενο αντίπαλο. Πρέπει να αποδείξουμε πως η βελτίωση που είδαμε στον αγώνα με την Πάφο, θα έχει και συνέχεια. Επίσης το παιχνίδι της Παρασκευής θα είναι ένα δείγμα της ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών για τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ