aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Όλοι οι καλοί Κύπριοι ενδιαφέρουν τον ΑΠΟΕΛ»

Πετεβίνος: «Όλοι οι καλοί Κύπριοι ενδιαφέρουν τον ΑΠΟΕΛ»

Στον Active Radio (104.7 & 102.5) μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της εταιρείας ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος, ο οποίος αναφέρθηκε στην «γαλαζοκίτρινη» επικαιρότητα.

Για τον Μηνά Αντωνίου και τον Κύπρο Χριστοφόρου είπε: «Αν έκλειναν θα ανακοινώνονταν. Μας ενδιαφέρουν όλοι οι Κύπριοι που έχουν προοπτική. Βασική αρχή μας είναι να ψάχνουμε για παίκτες που θα αγωνιστούν στο μέλλον και να επενδύσει πάνω τους ο ΑΠΟΕΛ στα επόμενα χρόνια». «Ο ΑΠΟΕΛ συνδυάζει τους καλύτερους Κύπριους με ποιοτικούς ξένους. Αν κοιτάξει κάποιος τη χρησιμοποίηση των Κυπρίων από το 2009 κι εντεύθεν όταν ήρθαν και οι μεγάλες επιτυχίες, διαπιστώνει πως αυτός ο συνδυασμός είναι ιδανικός για να πετυχαίνει μία ομάδα», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια είπε: «Από τη στιγμή που μπορεί να χάνουμε Κύπριους που πάνε σε μεγαλύτερες ομάδες, είτε κάποιους που είναι σε προχωρημένη ηλικία χωρίς μέλλον, είναι λογικό να ψάχνουμε για νέους. Στον ΑΠΟΕΛ μπορούν να βελτιώσουν το ταλέντο τους για να βοηθήσουν την ομάδα. Αναπτύσσονται στον ΑΠΟΕΛ και αποτελούν στόχο άλλων ομάδων όπως έγινε με τον Πιέρο που πουλήθηκε και τον Νικόλα Ιωάννου τον οποίο αξιολόγησαν ομάδες».

Ακολούθως είπε: «Έχουμε το πλάνο που αφορά σε 5-6 μετεγγραφές και υλοποιήσαμε τις 3. Από εκεί και πέρα θα δούμε πως θα προχωρήσουμε. Ο ΑΠΟΕΛ πέραν από την ποιοτική ενίσχυση έχει στόχο τις μετεγγραφές με μακροχρόνιο πλάνο και λογικό είναι κάποιοι να παραχωρούνται δανεικοί. Σε αυτό το πλαίσιο γίνονται κινήσεις. Γι’ αυτό είπα πως οι μετεγγραφές έχουν στόχο την ποιοτική αναβάθμιση του ρόστερ. Μπορεί να κάνουμε μετεγγραφές και ακολούθως να δοθούν δανεικοί, αλλά να είναι στο μελλοντικό πλάνο του ΑΠΟΕΛ. Μέσα στις επόμενες μέρες θα τρέξουν αρκετά θέματα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ