aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Να κρατάμε την λογική των προσδοκιών στα σωστά επίπεδα»

Πετεβίνος: «Να κρατάμε την λογική των προσδοκιών στα σωστά επίπεδα»

stoiximan ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΥΡΟΣ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ: stoiximan.gr

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος  μίλησε στα ΜΜΕ, πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Αθήνα ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ολυμπιακό. Εξέφρασε την πίστη του για ένα θετικό αποτέλεσμα στον αγώνα, ενώ υποστήριξε ότι μόνο με σοβαρότητα μπορεί η ομάδα να κοιτάξει μακριά.

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του ΑΠΟΕΛ:

«Μέσω των ευρωπαϊκών επιτυχιών έχουμε αποκτήσει ένα στάτους όπου πρέπει πάντα να ανταποκρινόμαστε. Ξέρουμε ότι θα είναι μια δύσκολη έξοδος απέναντι σε μια ομάδα που όπως ειπώθηκε είναι το φαβορί του ομίλου αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών μας ότι μπορούν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα στο “Καραϊσκάκη”.

Το πιο σημαντικό που πρέπει να πούμε αυτή την στιγμή, είναι ότι η 2η αγωνιστική δεν θα καθορίσει οτιδήποτε και πρέπει να κρατάμε την λογική των προσδοκιών στα σωστά επίπεδα καθώς μόνο με σοβαρότητα μπορούμε να κοιτάξουμε μακριά και να υλοποιήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».

Παίξε στο Stoiximan το Ολυμπιακός – ΑΠΟΕΛ με τις καλύτερες αποδόσεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ