aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Εμείς εκπροσωπούμε ομάδες»

Πετεβίνος: «Εμείς εκπροσωπούμε ομάδες»

Για όλα τα θέματα που αφορούν το ΑΠΟΕΛ μίλησε στην εκπομπή «Μαγκαζίνο των Σπορ» του σταθμού Sports 1 ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Για την αντιπαράθεση με τα μηνύματα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης: «Δεν υπάρχει κάτι προσωπικό με τον Κυριάκο τον οποίο γνωρίζω εδώ και 15 χρόνια. Εμείς εκπροσωπούμε ομάδες. Μιλώντας από δικής μου πλευράς έκανα μια τοποθέτηση που αφορούσε στη δική μας αντίληψη. Είχε κάθε δικαίωμα η ΑΕΚ να αναφέρει όπως η ίδια αντιλαμβάνεται τη δική της τοποθέτηση. Ας επικεντρωθούμε στην ουσία».

Για το αποτέλεσμα του αγώνα με την ΑΕΚ: «Ότι και να μνημονεύουμε δεν αλλάζει κάτι στο αποτέλεσμα. Η γενική εντύπωση είναι ότι ήμασταν καλύτεροι, αλλά και λιγότερο ουσιαστικοί. Μας δίνει ικανοποίηση για την καλή εικόνα, αλλά και τη μη ικανοποίηση που δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Αυτό που μένει είναι ο βαθμός της ισοπαλίας. Δεν άλλαξαν τα δεδομένα, αλλά είναι πολύ μακρύ το πρωτάθλημα».

Για το παιχνίδι με τη Γιανγκ Μπόις: «Πάμε σε ένα παιχνίδι καθοριστικό. Ενδεχόμενη νίκη μπορεί να αποδειχτεί ιστορική. Δεν μπορούμε να ξεχνάμε ότι από την αρχή είχαμε χαρακτηρίσει τις ομάδες ισοδύναμες. Κάθε αποτέλεσμα έχει τις δικές του πιθανότητες. Αγωνιζόμαστε στην έδρα μας, παίζει ρόλο να κουβαλάς κάποια στοιχεία όπως η εμπειρία, η θέληση και ο κόσμος. Θέλουμε να έχουμε μαζική παρουσία του κόσμου».

Για την παρουσία Ισπανού σκάουτερ στο γήπεδο: «Είναι μια θέση που ψάχνει πληρότητα και ενδεχομένως σύντομα να έχουμε κατάληξη. Αυτό δεν προϋποθέτει ότι θα είναι ο Χ ή ο Ψ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ