aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Έκλεισε η πρώτη 11αδα μετεγγραφών, πάλι "αγγίξαμε" την υπερβολή»

Πετεβίνος: «Έκλεισε η πρώτη 11αδα μετεγγραφών, πάλι “αγγίξαμε” την υπερβολή»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος, με ανάρτησή του στο twitter, σχολιάζει τα ελλαδικά (κυρίως) δημοσιεύματα που θέλουν τους «γαλαζοκίτρινους» να ενδιαφέρονται για αρκετούς ποδοσφαιριστές.

«Αποστολάκης, Χριστοδουλόπουλος, Αίλντον,Χούλτ, Νατέλ, Κλωναρίδης, Ρόουζ, Μπρούνο Γκάμα, Μιγιάτοβιτς, Βάγκνερ,Μπονόρο. Έκλεισε αισίως η πρώτη 11αδα μέχρι σήμερα. Πάλι «αγγίξαμε» την υπερβολή 04/05/20. Άλλοι αυτοπροτείνονται, άλλοι υπογράφουν και προβάρουν ρούχα ήδη…

Ας γίνει αντιληπτό σε managers και λοιπούς ότι με την αποστολή ενός email δεν σημαίνει ότι ο πελάτης τους είναι παίκτης του ΑΠΟΕΛ.  Το τμήμα scouting αναλύει εκατοντάδες παίκτες, όμως καμία απόφαση δεν έχει παρθεί και ούτε θα παρθεί αφού το πρωτάθλημα δεν έχει ολοκληρωθεί.

Είναι πολύ νωρίς ακόμη για τον σχεδιασμό και τις αποφάσεις της επόμενης χρονιάς. Μπροστά μας έχουμε ακόμα πολλούς μήνες με πολλές εκκρεμότητες που θα ακολουθήσουν μέχρι να υπάρξει κατάληξη για το ποιοι θα παραμείνουν στο ρόστερ και ποιοι θα προστεθούν σε αυτό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ