aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Πάτησε» τον ΑΠΟΕΛ με ανατροπή η Ομόνοια και... αγκάλιασε τον τίτλο!

«Πάτησε» τον ΑΠΟΕΛ με ανατροπή η Ομόνοια και… αγκάλιασε τον τίτλο!

Μεγάλο προβάδισμα έχει πλέον η Ομόνοια για να επιστρέψει στην κορυφή του κυπριακού φούτσαλ, καθότι στον δεύτερο τελικό με τον ΑΠΟΕΛ, πήρε και πάλι τη νίκη και προηγείται με 2-0.

Σε αγώνα ο οποίος διεξήχθη στο «Ελευθερία», οι πράσινοι αν και δυσκολεύτηκαν στο πρώτο μέρος όπου ήταν πίσω στο σκορ, στην επανάληψη «πάτησαν» τους γαλαζοκίτρινους, αφού όχι μόνο ανέτρεψαν το σκορ, αλλά συνέτριψαν κιόλας τον αντίπαλό τους με 7-3 (10′, 21′, 36′ Μαντέλι, 27′ Αλεξίου, 30′ Bάντερσον, 34′ Σκαμπύλης, 38′ Σέζαρ / 5′, 12′ Ραφαέλ, 22′ Παναγιώτου).

Στο πρώτο παιχνίδι (18 Απριλίου) η Ομόνοια νίκησε στο Λευκόθεο με 3-2 στη διαδικασία των πέναλτι και πήρε προβάδισμα με 1-0 στις νίκες. Ο κανονικός αγώνας έληξε ισόπαλος 4-4 και ακολούθησε η παράταση όπου είχαμε πάλι ισοπαλία, 5-5. Όπως είναι γνωστό η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις τρεις νίκες θα εξασφαλίσει το τίτλο.

Ο τρίτος τελικός θα γίνει στις 9 του Μάη στο Λευκόθεο. Αν νικήσει η Ομόνοια, παίρνει το Πρωτάθλημα. Σε περίπτωση νίκης του ΑΠΟΕΛ, οι δύο ομάδες θα τα ξαναπούν στην έδρα της Ομόνοιας στις 13 Μαΐου.

Πριν από την έναρξη του αγώνα, οι αρχηγοί των δύο ομάδων περιτριγυρισμένοι από όλους τους υπόλοιπους παίκτες, φωτογραφήθηκαν με μία φανέλα με τη φωτογραφία του αδικοχαμένου φίλου της Ομόνοιας Κυριάκου και όλοι μαζί φωτογραφήθηκαν αγκαλιασμένοι.

**Για το δεύτερο όμιλο ο Εθνικός Λατσιών νίκησε 4-3 την Ararat/Fonbet και τερμάτισε πρώτος στο δεύτερο όμιλο καθώς έφτασε στις τρεις νίκες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ