aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠαρελθόν από τον ΑΠΟΕΛ ο Ίνγκεμπριγκτσεν (ανακοίνωση)

Παρελθόν από τον ΑΠΟΕΛ ο Ίνγκεμπριγκτσεν (ανακοίνωση)

Παρελθόν αποτελεί από τον ΑΠΟΕΛ ο Κόρε Ίνγκεμπριγκτσεν και το Δ.Σ. των γαλαζοκιτρίνων, εξέδωσε την πιο κάτω ανακοίνωση.

Ο Νορβηγός τεχνικός έπειτα από σχεδόν δύο μήνες παρουσίας του στον πάγκο των γαλαζοκιτρίνων, πήρε χαρτί… απόλυσης από τον Πρόδρομο Πετρίδη και τους συνεργάτες του καθώς η πορεία του ΑΠΟΕΛ δεν ήταν η αναμενόμενη. Υπενθυμίζουμε πως ο Ίνγκεμπριγκτσεν διατηρούσε συμβόλαιο με την ομάδα της πρωτεύουσας μέχρι τον Μάιο του 2021, ενώ είναι ο τρίτος τεχνικός που αποτελεί παρελθόν αφού προηγήθηκαν οι απολύσεις των Πάολο Τραμετσάνι και Τόμας Ντολ.

Όσον αφορά στον διάδοχο του Νορβηγού, ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι προ των πυλών καθώς αναμένεται στο νησί μας εντός της ημέρας για τις τελευταίες επαφές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την απόλυση του Ίνγκεμπριγκτσεν: «Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασία της με τον Kåre Ingebrigtsen. Ευχαριστούμε τον κ. Ingebrigtsenγια την προσφορά του κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας και του ευχόμαστε καλή τύχη στο επόμενο βήμα της επαγγελματικής του καριέρας και ό,τι καλύτερο στην προσωπική του ζωή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ