aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟριστικό, στον δρόμο του ΑΠΟΕΛ η Αστάνα με προϋποθέσεις!

Οριστικό, στον δρόμο του ΑΠΟΕΛ η Αστάνα με προϋποθέσεις!

Εάν ο ΑΠΟΕΛ προκριθεί στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ την ερχόμενη Πέμπτη μέσω του επαναληπτικού με την Χάποελ Μπερ Σεβά στο ΓΣΠ (2-2 το ματς στο Ισραήλ), θα συναντήσει μία πολύ γνωστή του ομάδα.

Ο λόγος για την Αστάνα, η οποία δέχθηκε νέα ήττα από την Διναμό Ζάγκρεμπ (0-2 το πρώτο ματς), αυτή τη φορά με 0-1 στην Κροατία, και με συνολικό σκορ 0-3 αποκλείστηκε από τον γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα από το Καζακστάν, υπενθυμίζουμε πως βρέθηκε άλλες δύο φορές αντίπαλη με τον ΑΠΟΕΛ. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν το 2015-16 στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο ΑΠΟΕΛ είχε ηττηθεί με 0-1 στο Καζακστάν, ενώ στο ΓΣΠ ο αγώνας έληξε ισόπαλος 1-1 με την Αστάνα να παίρνει την πρόκριση.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν και το 2016-17 στην φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε 2-1 στο ΓΣΠ, ενώ με το ίδιο σκορ κέρδισε η Αστάνα το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ