aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟριστικό: Κλειστός ο πρώτος στον ΑΠΟΕΛ!

Οριστικό: Κλειστός ο πρώτος στον ΑΠΟΕΛ!

Είναι οριστικό! Ο Γκιγιέρμε Ντελατόρε θα είναι ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ από τον Ιανουάριο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έρχεται στην Κύπρο για να ενισχύσει τους γαλαζοκίτρινους στην επιθετική γραμμή και η επιβεβαίωση του του αποκαλυπτικού ρεπορτάζ της ιστοσελίδα μας έρχεται μέσω ενός… περίεργου δημοσιεύματος. Θα σας εξηγήσουμε, όμως, για να καταλάβετε.

Αυτήν την περίοδο ο Βραζιλιάνος επιθετικός δεν έχει υποχρεώσεις με την ομάδα του και για αυτό τον λόγο προπονείται ατομικά σε καθημερινή βάση, με στόχο να διατηρηθεί σε καλή φυσική κατάσταση και να είναι όσο το δυνατό πιο έτοιμος όταν κληθεί να βοηθήσει τον ΑΠΟΕΛ. Το γυμναστήριο, Über Training, που βρίσκεται στη Βραζιλία, δημοσίευσε στο facebook της το βίντεο που βλέπετε πιο κάτω με τον Ντελατόρε να γυμνάζεται σε ψηλό ρυθμό.

Πέραν αυτού, όμως, έγραψε: Αυτήν την εβδομάδα είχαμε την ψηλή παρουσία του Γκιγιέρμε Ντελατόρε, ο οποίος ήρθε εδώ για να προετοιμαστεί και είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του στον ΑΠΟΕΛ, στην Κύπρο το 2018. Ευχόμαστε στον ταλαντούχο παίκτη μας κάθε επιτυχία στην καριέρα του και θα είναι πάντα ευπρόσδεκτός εδώ για να δουλεύει στη φυσική του κατάσταση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οριστικό: Έρχεται για τον ΑΠΟΕΛ ο Ντελατόρε!

Έπεσε στο τραπέζι το όνομα του Ντελατόρε (pics/vids)

Το… αινιγματικό like του Ντελατόρε (pic)

Δίνουν… συνέχεια οι Βραζιλιάνοι για Ντελατόρε και ΑΠΟΕΛ

Σε ανοικτή γραμμή για τον Ντελατόρε

Θέλει να μας πει κάτι η κυρία Ντελατόρε; (pic)

Αυτός… στέλνει τον Ντελατόρε στον ΑΠΟΕΛ

Ο Ντελατόρε, ο στόχος και το deal με Σάντος

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ