aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟι πρώτες φετινές «μουντζούρες» και ο βαρύς πέλεκυς!

Οι πρώτες φετινές «μουντζούρες» και ο βαρύς πέλεκυς!

Τα είχε όλα το ψεσινό παιχνίδι στο «Αμμόχωστος». Και όταν λέμε όλα, το εννοούμε! Τρεις αποβολές, δύο εκ των οποίων αφορούσαν τους προπονητές των δύο ομάδων (Κώστας Καϊάφας, Μπρούνο Μπαλταζάρ), επτά κίτρινες, σύρραξη και συμπλοκές προς το φινάλε, οκτάλεπτη διακοπή, τρία δοκάρια (δύο για τους γηπεδούχους, ένα για τους φιλοξενούμενους) και ασφαλώς νικητή.

Αφήνοντας εκτός του αγωνιστικό μέρος, όλα τα υπόλοιπα αποτελούν τις πρώτες φετινές «μαύρες» πινελιές στον ήδη σκισμένο καμβά του κυπριακού πρωταθλήματος. Και να φανταστείτε πως τέτοιες εικόνες σε αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες, δεν είδαμε ποτέ στο παρελθόν.

Τα απαράδεκτα συμβάντα προς το φινάλε του αγώνα ήταν όπως προαναφέραμε, το άσχημο σκέλος της αναμέτρησης. Ο Βούρος έπεσε στο έδαφος από χτύπημα του Κεϊτά, ο Βάτερμαν έτρεξε προς το μέρος του επιθετικού του Ερμή. Προκλήθηκε σύρραξη. Στη συνέχεια όλοι οι ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στο ύψος της περιοχής του ΑΠΟΕΛ, όπου σημειώθηκαν συμπλοκές και αψιμαχίες. Στο γήπεδο μπήκαν προπονητές και παράγοντες. Απαράδεκτο. Ο διαιτητής απέβαλε τους Μπαλταζάρ, Καϊάφα, Κεϊτά και έδειξε κίτρινη τους Βάτερμαν, Ρόμο, Αραμπατζή.

Πλέον, θα έχει ενδιαφέρον η έκταση των ποινών που θα επιβάλει στην μεθεπόμενη συνεδρία του ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ, Αριστοτέλης Βρυωνίδης. Και να είστε σίγουροι πως θα πέσει βαρύς ο πέλεκυς. Δηλαδή θα υπάρξει παραδειγματική τιμωρία…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ