aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟι πέντε λόγοι που φωνάζει ο ΑΠΟΕΛ για τη διαιτησία

Οι πέντε λόγοι που φωνάζει ο ΑΠΟΕΛ για τη διαιτησία

Ο ΑΠΟΕΛ δεν μπήκε στη διαδικασία ανάλυσης των φάσεων για τις οποίες διαμαρτύρεται για τη διαιτησία των Μενέλαου Αντωνίου και Ροβέρτου Κώστα (VAR) στον χθεσινό αγώνα με τη Δόξα, όμως μέσω της ανακοίνωσής του κάνει αναφορά στο που εστιάζονται τα παράπονά του.

Οι γαλαζοκίτρινοι φωνάζουν για τον χρόνο καθυστερήσεων, για ανύπαρκτα όπως αναφέρουν φάουλ που καταλογίστηκαν, για λανθασμένο πειθαρχικό έλεγχο, για την αδυναμία να διαφανεί αν η μπάλα πέρασε την γραμμή (σε προσπάθεια του Μακέντα) και για χέρι στη φάση του τέρματος του Ασάντε.

Η σχετική αναφορά: «Δεν θα μπούμε σε επιμέρους ανάλυση του αγώνα. Ούτε για τις καθυστερήσεις ούτε για τα ανύπαρκτα φάουλ και τον λανθασμένο πειθαρχικό έλεγχο, για την αδυναμία να διαφανεί αν η μπάλα πέρασε την γραμμή ή για το γεγονός ότι ο σκόρερ της Δόξας σκοράρει αφού προηγουμένως αγγίζει η μπάλα το χέρι του, αποκομίζοντας πλεονέκτημα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ