aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟι ΑΠΟΕΛίστες όχι, ο Κούτσακος για μια ζωή

Οι ΑΠΟΕΛίστες όχι, ο Κούτσακος για μια ζωή

Η πλειονότητα των οπαδών του ΑΠΟΕΛ δεν θα έχει πολλούς λόγους να θυμάται τη χθεσινή αναμέτρηση στο «Στέλιος Κυριακίδης», έστω κι αν φιλοδώρησε με μισή ντουζίνα γκολ (1-6) την Καρμιώτισσα.

Ο Νίκος Κούτσακος, όμως, έχει πολλούς λόγους να τη θυμάται για μια ολόκληρη ζωή. Ο 17χρονος επιθετικός άνοιξε λογαριασμό με τα δίχτυα στη μεγάλη κατηγορία και μάλιστα με μαγικό τρόπο. Πέτυχε τρία γκολ κι άλλο ένα ήταν προϊόν δικής του ενέργειας κι έστειλε αισιόδοξα μηνύματα, όχι μόνο για το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά και για το μέλλον.

Ο μικρός (γεννηθείς στις 14 Νοεμβρίου 2003) έδειξε ότι μπορεί να τα βγάλει πέρα και με τους… μεγάλους κι υποχρέωσε τον προπονητή του, να τον αποθεώσει χωρίς καν να αναφέρει τ’ όνομά του. «Αυτή η ομάδα χρειάζεται παιδιά μέσα από τις ακαδημίες που αγαπάνε και σέβονται αυτό το έμβλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σάββας Πουρσαϊτίδης, στέλνοντας μηνύματα και στους πολυδιαφημισμένους και ακριβοπληρωμένους παίκτες της ομάδας του.

Ο ΑΠΟΕΛ «ξέσπασε» πάνω στην Καρμιώτισσα και βρήκε τον δρόμο προς τη νίκη έπειτα από ένα μήνα. Ο Κούτσακος «υποχρέωσε» τον Μιχαήλ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του στο 25’ (0-1), ενώ στη συνέχεια σκόραρε τρεις φορές με πλασέ (58’, 62’, 88’). Σκόραραν επίσης οι Κατσαντώνης (26’) ο Βινίσιους (56’). Το τιμητικό τέρμα των γηπεδούχων πέτυχε με πέναλτι ο Χριστοφή στο 53’

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ