aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟι «αναπάντητες» κλήσεις του Μπαράλ

Οι «αναπάντητες» κλήσεις του Μπαράλ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Σίγουρα ο Νταβίδ Μπαράλ δεν έκανε ακόμα το μεγάλο παιχνίδι και άλλο τόσο σίγουρο είναι πως δεν επιβεβαίωσε τα όσα κολακευτικά τον ακολούθησαν στην Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ. Ο Ισπανός επιθετικός παραμένει (σχεδόν) μονίμως στα ρηχά, αν και ο Κρίστιανσεν κατ’ επανάληψη του έδωσε την ευκαιρία να στείλει τα διαπιστευτήριά του.

Από τη μέρα έλευσής του στον ΑΠΟΕΛ, ο Μπαράλ μετρά εφτά συμμετοχές στην ενδεκάδα (οι τρεις στο αρχικό σχήμα) και 391 αγωνιστικά λεπτά. Στο αυριανό μεγάλο ντέρμπι της πρωτεύουσας ο Ισπανός, θα έχει –όπως όλα δείχνουν– άλλη μιαν ευκαιρία να φωνάξει «παρών». Σ’ ένα παιχνίδι, που πέρα από τον χαρακτήρα τον οποίο έχει, είναι κομβικό για τους γαλαζοκίτρινους, αλλά και όπως φάνηκε και αποδείκτηκε, ο ΑΠΟΕΛ έχει ανάγκη από τα φτερά του…

Στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος, με την ΑΕΚ, ο Κρίστιανσεν είχε στο αρχικό σχήμα τον Μπαράλ, ο οποίος αγωνίστηκε στο αριστερό άκρο, από τον οποίο όμως ο Δανός τεχνικός είχε πολλά παράπονα στο πρώτο ημίχρονο. Ο Μπαράλ, ωστόσο αγωνίστηκε και στον τελευταίο αγώνα της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος, εναντίον της Ομόνοιας και κέρδισε το δεύτερο πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο ίδιος.

Στον αυριανό αγώνα, ο 34χρονος επιθετικός καλείται να δώσει μιαν οφειλόμενη απάντηση στα όσα ακούστηκαν μετά τον τελευταίο αγώνα με την ΑΕΚ, αλλά και να συνδράμει κι αυτός για να μπορέσει η ομάδα του να φύγει από το ΓΣΠ με τη νίκη.

Μια νίκη που εκτός από το ότι θα διατηρήσει τον ΑΠΟΕΛ στο +4 από τον δεύτερο Απόλλωνα (εφόσον οι κυανόλευκοι νικήσουν σήμερα την Ανόρθωση), θα επαναφέρει την ηρεμία και θα κόψει τη μουρμούρα της κερκίδας, που έγινε ιδιαίτερα έντονη μετά τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ