aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛO Tραμετσάνι απειλεί τον Εφραίμ με αρνητικό ρεκόρ καριέρας!

O Tραμετσάνι απειλεί τον Εφραίμ με αρνητικό ρεκόρ καριέρας!

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Η επιλογή του Πάολο Τραμετσάνι να… αγνοεί τον Γιώργο Εφραίμ στους αγώνες πρωταθλήματος αποτελεί πρώτο θέμα συζήτησης ανάμεσα στους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ (και όχι μόνο). Ο ποιοτικότερος και πιο ακριβοπληρωμένος Κύπριος ποδοσφαιριστής των γαλαζοκιτρίνων έμεινε «καθηλωμένος» στον πάγκο στο ντέρμπι με την Ομόνοια παρά το γεγονός ότι ο Πάολο Τραμετσάνι δεν έριξε στην αρχική ενδεκάδα τον καταπονημένο Μούσα Τάαμαρι.

Ο Ιταλός κατακρίνεται για εμμονή σε βάρος του 29χρονου μεσοεπιθετικού. Οι αριθμοί λένε την αλήθεια και καταδεικνύουν ότι ο Εφραίμ όχι μόνο δεν είναι στις αρχικές επιλογές του Τραμετσάνι, αλλά αδικείται. Μετρά μόλις τρεις συμμετοχές στο αρχικό σχήμα του ΑΠΟΕΛ σε αγώνες πρωταθλήματος, επίδοση που είναι η χειρότερη στην ποδοσφαιρική καριέρα του Γιώργου Εφραίμ!

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ο Τραμετσάνι δυσκολεύει το έργο που έφτιαξε ο ίδιος!

Στις πρώτες τρεις αγωνιστικές περιόδους της θητείας του στον ΑΠΟΕΛ έπαιξε ως βασικός σε 20, 22 και 17 αγώνες. Πέρυσι χρησιμοποιήθηκε (όπως και φέτος) σε τρία ματς στην αρχική ενδεκάδα με την υποσημείωση πως στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν ήταν τραυματίας. Στη θητεία του στην Ομόνοια για πέντε αγωνιστικές περιόδους δεν είχε ποτέ λιγότερες από 18 συμμετοχές στο αρχικό σχήμα, ενώ στην Νταντί Σκωτίας κατέγραψε οκτώ συμμετοχές την σεζόν 2008/09.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: «Κατάρα» 21 χρόνων!

Τελευταία φορά που πήρε φανέλα βασικού σε παιχνίδι πρωταθλήματος ήταν στις 10 Νοεμβρίου, στην εντός έδρας νίκη με 3-0 επί της Ένωσης για την 9η αγωνιστική, παιχνίδι στο οποίο πέτυχε και το μοναδικό του γκολ στο θεσμό του πρωταθλήματος. Εκ τότε σε 10 αγώνες χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή, ενώ σε άλλες εφτά αναμετρήσεις δεν κατέγραψε ούτε ένα λεπτό συμμετοχής!

To παράδοξο είναι πως στα πέντε παιχνίδια κυπέλλου, στα οποία έπαιξε ως βασικός, ο Εφραίμ πέτυχε τέσσερα γκολ…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ