aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Τραμετσάνι ακολουθεί το δόγμα ζωής και θανάτου του Κρίστιανσεν

Ο Τραμετσάνι ακολουθεί το δόγμα ζωής και θανάτου του Κρίστιανσεν

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Κόντρα στο… ρεύμα πάει ο Πάολο Τραμετσάνι. Ο Ιταλός προπονητής παραμένει πιστός στα δικά του θέλω χωρίς να επηρεάζεται από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και σε κάθε στραβή μοιραία βρίσκεται στο επίκεντρο της κριτικής από τους πάντα απαιτητικούς οπαδούς του ΑΠΟΕΛ. H πέμπτη αποτυχημένη απόπειρα για εντός έδρας νίκη και η «πεταμένη» ευκαιρία να ανοίξει την «ψαλίδα» της διαφοράς από τον δεύτερο Απόλλωνα στο +4 επανέφεραν την μουρμούρα στο γαλαζοκίτρινο «στρατόπεδο». Μία κρύο, μία ζέστη είναι το σκηνικό στον «Αρχάγγελο» εδώ και μερικούς μήνες, αφού ο ΑΠΟΕΛ δεν δείχνει συνέπεια ούτε αγωνιστικά, αλλά ούτε στη συγκομιδή βαθμών.

Ο Ιταλός επικρίνεται για τη διαχείριση του ρόστερ κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων και κυρίως την εμμονή του να αγνοεί τον Γιώργο Εφραίμ. Έναν από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές του γαλαζοκίτρινου ρόστερ. Έτοιμος εδώ και καιρό είναι από ιατρικής άποψης και ο Τόμας ντε Βινσέντι, όμως ο Αργεντινός παραμένει «καθηλωμένος» στον πάγκο.

Διαβάστε επίσης: O Tραμετσάνι απειλεί τον Εφραίμ με αρνητικό ρεκόρ καριέρας!

Ερωτηθείς αν θεωρεί λογική την κριτική που του ασκείται ο Πάολο Τραμετσάνι απάντησε ότι, ούτε διαβάζει εφημερίδες, ούτε βλέπει δελτία ειδήσεων, επομένως δεν έχει εικόνα για το τι γράφεται και λέγεται. Προηγουμένως, όμως, ύψωσε ασπίδα προστασίας λέγοντας πως δεν θέλει να «αγγίζουν» τους παίκτες του και τόνισε πως η όποια κριτική πρέπει να ασκείται στον ίδιο.

Επομένως, ο Ιταλός έδειξε να αντιλαμβάνεται την περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Αν όχι από τον Τύπο, σίγουρα από τις αντιδράσεις μεγάλης μερίδας οπαδών στους αγώνες του ΑΠΟΕΛ. Δείχνει αποφασισμένος, όμως, να πορευτεί μέχρι τέρμα με τις δικές του ιδέες, τους δικούς του κανόνες και τα δικά του θέλω ακολουθώντας το δόγμα ζωής και θανάτου του Τόμας Κρίστιανσεν. Ο Δανός τεχνικός τον Σεπτέμβρη του 2016 και ενώ δεχόταν κριτική δήλωσε πως: «Θα ζήσω και θα πεθάνω με τις ιδέες μου». Δυόμιση χρόνια αργότερα ο Τραμετσάνι ακολουθεί την ίδια ιδεολογία και ας μην γίνεται αρεστός.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: «Κατάρα» 21 χρόνων!

H αλήθεια είναι ότι, πλέον, λίγοι θυμούνται σε ποια κατάσταση ανέλαβε την ομάδα o 48χρονος τεχνικός και ακόμα λιγότεροι του πιστώνουν ότι την οδήγησε στην κορυφή της βαθμολογίας και σε τροχιά κατάκτησης και των δύο εγχώριων τίτλων. Το βέβαιο είναι πως με τα λάθη του και τις εμμονές του, δικαιούται σημαντικό μερίδιο της επιτυχίας εφόσον ο ΑΠΟΕΛ κόψει πρώτος το νήμα στο τέλος του πρωταθλήματος και οδηγήσει τους γαλαζοκίτρινους στο ιστορικό επίτευγμα της κατάκτησης του έβδομου διαδοχικού πρωταθλήματος. Έστω και αν δεν του το αναγνωρίσουν αρκετοί…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ