aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Τόζα «ψήνει» τον Μπλάνκο!

Ο Τόζα «ψήνει» τον Μπλάνκο!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Δεδομένη θεωρείται η πρόθεση στον ΑΠΟΕΛ να κάνουν την (οικονομική) υπέρβαση αποκτώντας έναν ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά και θα δώσει τις δέουσες λύσεις στο σκοράρισμα. Κάτι που έπραξαν και πέρυσι με τον Φερνάντο Καβενάγκι.

Στη λίστα με τους υποψηφίους, λοιπόν, όχι μόνο φιγουράρει ο Ίσμαελ Μπλάνκο, το όνομά του οποίου έφερε στο φως της δημοσιότητας η ιστοσελίδα goal.com.cy, αλλά οι νεότερες πληροφορίες λένε πως ο διευθυντής ποδοσφαίρου του ΑΠΟΕΛ, Τόζα Σάπουριτς, βολιδοσκόπησε τις προθέσεις του, προσπαθώντας να «ψήσει» τον Αργεντινό άσο για να ντυθεί στα χρώματα του συλλόγου.

Μετεγγραφή που εάν πραγματοποιηθεί εννοείται ότι θα σκορπήσει τον ενθουσιασμό, καθώς πρόκειται για επιθετικό που ξέρει πολλά καντάρια μπάλας και πρωτίστως το γκολ… ρέει στο αίμα του.

Το απέδειξε και κατά τις τελευταίες δύο σεζόν που αγωνιζόταν στο Εκουαδόρ με τα χρώματα της Μπαρσελόνα (61 συμμετοχές, 18 γκολ), από την οποία έμεινε ελεύθερος. Αγωνίσθηκε επίσης στις Λανούς (2012-14), Μόναχο (2012-13), Λέγκια Βαρσοβίας (2011-12) και Σαν Λουίς (2011-12).

Ο «Ζορό», όπως είναι το προσωνύμιό του, είναι ασφαλώς γνωστός στο κυπριακό φίλαθλο κοινό από το επιτυχημένο πέρασμά του στην ΑΕΚ (2008-11). Δεν είναι αρνητικός για να  ντυθεί στα χρώματα του ΑΠΟΕΛ και να συνδράμει αποφασιστικά στην ευόδωση των στόχων στις εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εξάλλου, θέλει να επιστρέψει στα ευρωπαϊκά γήπεδα, μόνο που το κασέ του είναι πολύ υψηλό, κάτι που καθιστά δύσκολη την περίπτωσή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ